Έπιασε τριάδα η Voge στην Ελλάδα

Κώστας Παστρίμας
Έπιασε τριάδα η Voge στην Ελλάδα
Η Voge συνεχίζει την επέλαση της με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα πωλήσεων στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η Voge είναι η εταιρεία που το 2023 έχει ξεχωρίσει στις πωλήσεις μοτοσικλετών ανεξαρτήτου κυβισμού. Η premium κινεζική μάρκα χάρη στην μεγάλη γκάμα που έχει αναπτύξει και σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη ποιότητα των μοντέλων της έχει κερδίσει το κοινό της χώρας μας σκαρφαλώνοντας ανάμεσα στις παραδοσιακές δυνάμεις στον χώρο των δύο τροχών.

Η άνοδος των πωλήσεων της Voge είναι αλματώδης και μετά την κορυφή στην ιδιαίτερα εμπορική κατηγορία των μοτοσικλετών 250-400 κ.εκ. κατάφερε για το μήνα Ιούλιο να αναρριχηθεί στην 3η θέση στις πωλήσεις μοτοσικλετών ανεξαρτήτως κυβισμού.

Voge

Παράλληλα είδε δύο μοντέλα της να βρίσκονται μέσα στην πρώτη πεντάδα της λίστας με τις πωλήσεις που δεν είναι άλλα από τις DS525X και 300DS. Πιο συγκεκριμένα, με 122 συνολικές ταξινομήσεις βρέθηκε στην πρώτη τριάδα των κατασκευαστών με τα δύο μοντέλα της να κατακτούν την 3η και 5η θέση αντίστοιχα με 50 και 31 πωλήσεις.

Voge

Είναι σίγουρο ότι η Voge οδεύει για νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2023 και σίγουρα το μέλλον δείχνει να είναι ανοδικό για την μάρκα καθώς συνεχώς παρουσιάζει νέα και πολύ εκλεπτυσμένα μοντέλα που συνδυάζουν την προσιτή τιμή με τα δυναμικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Voge

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!