Αυτή είναι η νέα KTM 390 Duke (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η νέα KTM 390 Duke (vid)
Η KTM αποκάλυψε το δημοφιλέστερο μοντέλο της οικογένειας Duke για το 2024.

Με σοβαρές αλλαγές σε όλους τους τομείς η KTM παρουσίασε τη νέα 390 Duke για το 2024. Η γυμνή μοτοσικλέτα που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και την Ελλάδα, αναβαθμίστηκε σημαντικά για την επόμενη χρονιά τόσο στον αισθητικό όσο και στο τεχνικό επίπεδο.

Σημαντική αλλαγή έχουμε στην μάσκα εμπρός η οποία έχει αποκτήσει πιο επιθετικό χαρακτήρα και νέα DRL φώτα που την κάνουν πιο δυναμική. Τα πλευρικά πλαστικά είναι πιο μεγάλα και δημιουργούν μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ενώ υπάρχουν διαθέσιμοι και δύο χρωματισμοί σε Electronic Orange και Atlantic Blue.

ΚΤΜ

Καινούριο είναι το πλαίσιο της μοτοσικλέτας για ακόμα καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο, ενώ νέο είναι το ψαλίδι και το υποπλαίσιο. Οι αναρτήσεις είναι της WP Apex με ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και αμορτισέρ πίσω επίσης ρυθμιζόμενο.

ΚΤΜ

Ο κινητήρας είναι αναβαθμισμένος, μονοκύλινδρος 399 κ.εκ. ο οποίος ακολουθεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5+ και διαθέτει δύο επιλογές οδήγησης Rain και Street. Το νέο 390 Duke είναι εξοπλισμένο και με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης με ευαισθησία στροφής, σύστημα ελέγχου της εκκίνησης και ABS. Η μοτοσικλέτα επίσης διαθέτει οθόνη TFT 5 ιντσών με χρονόμετρο γύρων σε πίστα.

ΚΤΜ

Η καινούρια KTM 390 Duke συνοδεύεται από τις μικρότερες 250 Duke και 125 Duke για το 2024 και αναμένεται να είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο 2023.

Βίντεο της νέας σειράς Duke.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!