BMW: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα θωρακισμένη i7 (vid)

BMW: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα θωρακισμένη i7 (vid)

Κώστας Παστρίμας
BMW: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα θωρακισμένη i7 (vid)
Η BMW παρουσίασε τις BMW i7 και BMW Σειρά 7 με προστασία θωράκισης για αυξημένες ανάγκες ασφάλειας.

Η παράδοση της BMW σε θωρακισμένες λιμουζίνες είναι αρκετά μεγάλη και ανέκαθεν συνδύαζε τον πολυτελή χαρακτήρα των αυτοκινήτων της με τα υψηλά επίπεδα ασφάλεια. Η νέα Σειρά 7 μαζί φυσικά με την ηλεκτρική i7 είναι εδώ για να θέσουν ξανά καινούρια όρια στην κατηγορία των θωρακισμένων premium αυτοκινήτων.

Η BMW i7 Protection είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική θωρακισμένη λιμουζίνα και αποτελεί τρανή απόδειξη αποδεικνύει πώς τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά όσον αφορά το επίπεδο προστασίας, τη δυναμική συμπεριφορά, την οδηγική άνεση και την άνεση εσωτερικού είναι απόλυτα συμβατά με τα αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας.

BMW

Η καινοτόμος φιλοσοφία προστασίας για τα νέα θωρακισμένα sedan οχήματα της BMW αποτελεί προϊόν της παραδοσιακής τεχνογνωσίας της εταιρείας σε συνδυασμό με τεχνολογία αιχμής. Αυτό οφείλεται κυρίως στο μοναδικό BMW Protection Core, με το οποίο για πρώτη φορά ολόκληρη η δομή στήριξης του αμαξώματος ενός θωρακισμένου sedan κατασκευάζεται από ατσάλι.

BMW

Τα τρισδιάστατα στοιχεία του είναι όλα κατασκευασμένα από εξαιρετικά ανθεκτικά κράματα χάλυβα διαμορφωμένα εν θερμώ. Το BMW Protection Core σχηματίζει έναν αυτοφερόμενο προστατευτικό κέλυφος, το οποίο στη συνέχεια συνδυάζεται με θωρακισμένες πόρτες, θωράκιση για το κάτω μέρος του αμαξώματος και τζάμια ασφαλείας.

Εκτός από την ηλεκτροκίνητη έκδοση i7, η BMW έχει φροντίσει να δημιουργήσει θωρακισμένη έκδοση και στην βενζινοκίνητη έκδοση της νέας Σειράς 7. Κάτω από το καπό συναντάμε έναν V8 κινητήρα 4,4 λίτρων με απόδοση 530 ίππους και 750 Nm ροπής.

BMW

Τέλος, οι νέες BMW i7 Protection και BMW Σειρά 7 Protection είναι τα πρώτα και μοναδικά θωρακισμένα οχήματα στην κατηγορία τους που εξοπλίζονται με το Integral Active Steering. Το σύστημα τετραδιεύθυνσης, όχι μόνο μειώνει τον κύκλο στροφής του αυτοκινήτου κατά τους ελιγμούς, αλλά αυξάνει επίσης την ακρίβεια και τη δυναμική απόκριση στις γρήγορες στροφές.

BMW

Η BMW προσφέρει επίσης ειδικά μαθήματα εκπαίδευσης οδηγών για τα Protection μοντέλα της. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν επικεφαλής άρτια καταρτισμένους ειδικούς και το περιεχόμενό τους περιλαμβάνει από ολοκληρωμένες θεωρητικές συνεδρίες μέχρι πρακτικές ασκήσεις ελέγχου οχήματος και εκπαίδευση αντίδρασης σε κρίσιμες καταστάσεις.

Αυτή είναι η BMW i7 Protection.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!