Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ: Ο Μπάτον θα οδηγήσει στο Γκούντγουντ το ηλεκτρικό hypercar της Lotus

Φεστιβάλ Ταχύτητας Γκούντγουντ: Ο Μπάτον θα οδηγήσει στο Γκούντγουντ το ηλεκτρικό hypercar της Lotus
Η βρετανική μάρκα θα έχει έντονη παρουσία στο φεστιβάλ-γιορτή για την αυτοκίνηση και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Κάθε καλοκαίρι το κτήμα Γκούντγουντ, νότια του Λονδίνου, φιλοξενεί το ομώνυμo Φεστιβάλ Ταχύτητας (FoS). Φέτος το ραντεβού έχει δοθεί για το τετραήμερο 13-16 Ιουλίου, με παγκόσμιες πρεμιέρες νέων αυτοκινήτων και έντονη παρουσία από οδηγούς και ομάδες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Παίζοντας... εντός έδρας, η Lotus θα έχει έντονη παρουσία, με το περίπτερό της να φιλοξενεί την ανανεωμένη γκάμα μοντέλων της. Ξεχωρίζει σαφώς η Evija, το ηλεκτρικό hypercar των 2.000 ίππων που ξεπερνά σε τιμή τα 2 εκατ. ευρώ και χρειάζεται λιγότερο από 9 δλ. για να επιταχύνει από στάση στα 300 χλμ/ώρα.

Lotus Evija

Ο πρωταθλητής του 2009 στη Formula 1, Τζένσον Μπάτον, θα βρίσκεται στο Γκούντγουντ για να απαντήσεις στις ερωτήσεις του κοινού, κυρίως όμως για να οδηγήσει την τετρακίνητη Evija (με ένα μοτέρ σε κάθε τροχό) στην ανάβαση. Ο 43χρονος Βρετανός είναι πρεσβευτής της Lotus και συμμετέχει σε προωθητικές ενέργειες αλλά και στην εξέλιξη των μοντέλων της.

Lotus Eletre

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν επίσης από κοντά το ηλεκτρικό SUV Eletre ισχύος 600 ίππων και αυτονομίας 600 χλμ, καθώς και τη 2λιτρη Lotus Emira. Οι παραδόσεις της συγκεκριμένης έκδοσης θα αρχίσουν εντός του 2023.

Lotus Emira

Photo Credits: Lotus Cars

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!