Το επόμενο βήμα του Piaggio 1 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Το επόμενο βήμα του Piaggio 1 (vid)
Η Piaggio αποκάλυψε την ανανεωμένη έκδοση του ηλεκτρικού scooter 1 με περισσότερη δύναμη και νέους χρωματισμούς.

Το Piaggio 1 μπορεί με βεβαιότητα να πει κανείς ότι είναι πολύ επιτυχημένο στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Το μικρό ηλεκτρικό scooter της ιταλικής μάρκας για το 2023 αναβαθμίστηκε σημαντικά προκειμένου να γίνει ακόμα πιο αποδοτικό, πιο ασφαλές και πιο ευέλικτο. Στόχος φυσικά είναι η ολοένα και πιο γρήγορη μετακίνηση στον αστικό ιστό με πρακτικό και ασφαλή τρόπο.

Χάρη στις επεμβάσεις που έγιναν στη μονάδα ισχύος, ο ηλεκτροκινητήρας που εξοπλίζει το Piaggio 1 - ενσωματωμένος στον πίσω τροχό - είναι πλέον σε θέση να προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ, που μεταφράζεται σε ταχύτερη απόκριση και καλύτερες επιταχύνσεις. Στην έκδοση μοτοποδηλάτου, με ταχύτητα περιορισμένη στα 45 Km/h, το Piaggio 1 διαθέτει πλέον μονάδα με διπλάσια στιγμιαία ισχύ, ίση με 2,2 kW. Το αποτέλεσμα είναι μια σημαντική αύξηση στην επιτάχυνση, η οποία πλέον βελτιώνεται κατά 14%.

Piaggio

Το Piaggio 1 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το στιβαρό πλαίσιο με την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά. Ο σχεδιασμός του από την άλλη παραμένει ελκυστικός, ενώ και ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει ψηφιακό και έγχρωμο πίνακα οργάνων, φωτισμό full LED και keyless σύστημα. Το Piaggio 1 είναι επίσης το μοναδικό scooter στην κατηγορία του με ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να φιλοξενήσει ένα κράνος full jet.

Στον τομέα της μπαταρίας δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές. Το Piaggio προσφέρεται με μία ή δύο μπαταρίες με αυτονομία 39 και 65 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Το νέο Piaggio 1 είναι διαθέσιμο σε τρεις διχρωμίες Sunshine Mix, Arctic Mix και το νέο Flame Mix και τρεις μονόχρωμες επιλογές Forever Grey, Forever White και Forever Black. Όσο για τις τιμές αυτές ορίζονται στα 2.899 ευρώ για το Piaggio 1 και στα 3.399 ευρώ για το Piaggio 1+.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!