Daytona Hercules III Cargo: Ο «Ηρακλής» του επαγγελματία

Daytona Hercules III Cargo: Ο «Ηρακλής» του επαγγελματία
Η Daytona παρουσίασε ένα πρωτοποριακό και ριζοσπαστικό ηλεκτρικό scooter ιδανικό για επαγγελματίες διανομείς.

Η Daytona κάνει πάλι τη διαφορά στον τομέα των επαγγελματικών scooter φέρνοντας στο προσκήνιο το Hercules III Cargo. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό επαγγελματικό scooter το οποίο έχει πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό και αυξημένα επίπεδα πρακτικότητας δίνοντας μια δυνατή λύση στους επαγγελματίες.

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του scooter είναι το αρθρωτό σύστημα πλαισίου το οποίο επιτρέπει στο εμπρός μέρος να παίρνει ανεξάρτητες κλίσεις, με το πίσω μέρος να διατηρείται σταθερό. Αυτό το σύστημα διασφαλίζει σταθερότητα σε χαμηλές ταχύτητες, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τη δυνατότητα στροφής όπως κάθε δίκυκλο, εκμεταλλευόμενο τη μικρότερη ακτίνα στις στροφές λόγω των κλίσεων. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει ένα συνδυασμό ασφάλειας και ευχρηστίας που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

Daytona

Παράλληλα, ο χώρος φόρτωσης στο πίσω μέρος είναι αμετατόπιστος κρατώντας τα αντικείμενα ασφαλή στη θέση τους. Η δυνατότητα μεταφοράς είναι εντυπωσιακή στα 200 κιλά, ενώ στο μπροστινό μέρος της ποδιάς, έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη και σταθερή ατσάλινη σχάρα που προσφέρει μια έξυπνη και πολύ πρακτική επιλογή για μεταφορά αντικειμένων βάρους έως 39 κιλά.

Daytona

Οι δύο πίσω τροχοί του Hercules, φέρουν ο καθένας από έναν ηλεκτρικό κινητήρα, με συνολική μέγιστη ισχύ 4.600W. Η μέγιστη ιπποδύναμη φτάνει τους 6,3 ίππους, ενώ η εντυπωσιακή τιμή της μέγιστης ροπής ανέρχεται στα 100,6Nm. Η μπαταρία είναι λιθίου 72V-42Ah και χαρίζει αυτονομία 94 χιλιόμετρα, ενώ υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης και δεύτερης μπαταρίας. Στον εξοπλισμό το Daytona Hercules III Cargo διαθέτει TFT οθόνη πληροφοριών, τρία προγράμματα οδήγησης συν όπισθεν και LED φώτα.

Daytona

Το Hercules III Cargo μπορεί να οδηγηθεί και με την άδεια οδήγησης Β (αυτοκινήτου) υπό προϋποθέσεις. Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 4.335 ευρώ (3.286 ευρώ με επιδότηση) και διατίθεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!