Η νέα ρακέτα της Wilson φέρει την υπογραφή της Cupra

Η νέα ρακέτα της Wilson φέρει την υπογραφή της Cupra

Η νέα ρακέτα της Wilson φέρει την υπογραφή της Cupra
Η Cupra και η Wilson συνεχίζουν τη συνεργασία τους παρουσιάζοντας μια νέα ρακέτα padel.

Η Cupra με την Wilson έχουν μια ισχυρή σχέση τα τελευταία χρόνια με την ισπανική εταιρεία να δείχνει ιδιαίτερο πάθος για το padel. Η Wilson, μέσω του πρεσβευτή της και νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, Φερνάντο Μπελαστεγκίν, έχει μπει δυνατά και στο αγώνισμα του padel προμηθεύοντας κορυφαίους αθλητές με ρακέτες, τσάντες και ρουχισμό.

Το κοινό αυτό πάθος των δύο εταιρειών οδήγησε στη δημιουργία μιας νέας ρακέτας padel που ονομάζεται Wilson Bela Cupra V2. Η καινούρια ρακέτα padel χαρακτηρίζεται από ένα μαύρο σχέδιο με χάλκινο λογότυπο, συνδυάζοντας την κομψότητα και τη δύναμη. Είναι λεπτομερώς σχεδιασμένη με SpinEffect τεχνολογία, ενσωματώνοντας ανάγλυφες επιφάνειες και υλικά από ανθρακονήματα, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τη δύναμη και τον έλεγχο στο γήπεδο.

cupra

Με κέντρο βάρους 260mm, ακτίνα 38mm και βάρος μόλις 365 γραμμάρια, αυτή η ρακέτα αποτελεί για τους παίχτες τον τέλειο συνδυασμό δύναμης, ελέγχου και άνεσης. Ο Φερνάντο Μπελαστεγκίν, θα κάνει το ντεμπούτο του με την ανανεωμένη Bela Cupra V2 ρακέτα στο επερχόμενο, υψηλού κύρους event του Παγκόσμιου Padel Tour, στη Βαλένθια (1-9 Ιουλίου).

cupra

O Ιγκνάσι Πριέτο, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Cupra, σχολίασε: «Η Cupra και ο κόσμος του padel μοιράζονται κάτι παραπάνω από ένα απλά ανταγωνιστικό πνεύμα – είναι περιστοιχισμένοι από μία κοινότητα ανθρώπων, καθοδηγούμενων από το πάθος τους. Η Cupra δεσμεύτηκε με το padel από την αρχή. Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε στη δυναμική του, η οποία έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!