Ακόμα πιο δελεαστικό το Cupra Born

Ακόμα πιο δελεαστικό το Cupra Born

Κώστας Παστρίμας
Ακόμα πιο δελεαστικό το Cupra Born
Πλέον υπάρχει ακόμα ένας λόγος να αποκτήσετε το κορυφαίο ηλεκτρικό Cupra Born.

Το Cupra Born είναι ένα από τα πιο δυναμικά και ιδιαίτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην γκάμα της ισπανικής μάρκας. Το ηλεκτρικό Born είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από την απίθανη σχεδιαστική του προσέγγιση που συνδυάζει την κομψότητα με το δυναμισμό σε ένα αποτέλεσμα που προκαλεί.

Το Born γίνεται πλέον πιο δελεαστικό από ποτέ καθώς η ΤΕΧΝΟΚΑΡ σε συνεργασία με την Volkswagen Financial Services δημιούργησε ένα εξαιρετικό πακέτο χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 4,9% από το πρόγραμμα Auto Credit.

cupra

Το νέο χαμηλότοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 4,9%, εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση, κάνει την απόκτηση του Cupra Born ακόμα πιο δελεαστική, ενώ εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία για τον πελάτη στη λήξη του και για τη διαχείριση της τελευταίας πληρωμής τύπου ballοon. Το νέο πρόγραμμα συνδυάζεται με πρόγραμμα προστασίας αποπληρωμής του Δανείου, καθώς και με υποχρεωτική κατ’ ελάχιστο 6μηνη ασφάλεια VWFS.

cupra

Για τις νέες παραγγελίες που αφορούν το Cupra Born και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ο ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ευέλικτη χρηματοδότηση Auto Credit που προσφέρει σταθερό επιτόκιο 4,9%, διάρκεια χρηματοδότησης έως και 46 μήνες, εξόφληση και διατήρηση του οχήματος, επαναχρηματοδότηση με επιτόκιο καινούριου και διατήρηση οχήματος και επιστροφή του οχήματος και αγορά νέου.

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για το Cupra Born έρχεται να εξασφαλίσει στον πελάτη ότι μπορεί να οδηγεί ένα καινούργιο, σύγχρονο αυτοκίνητο, χωρίς να δεσμεύει μεγάλο κεφάλαιο και χωρίς να ανησυχεί καθόλου για τη μεταπώλησή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!