Το SYM NH-T 300 διασχίζει την Σιβηρία

Κώστας Παστρίμας
Το SYM NH-T 300 διασχίζει την Σιβηρία
Καινούριο οδοιπορικό στην μακρινή Σιβηρία ετοιμάζει ο Κωνσταντίνος Μητσάκης.

Τον έχουμε δει να διασχίζει τις Ανατολικές Άλπεις με SYM VF125, τον έχουμε θαυμάσει να φτάνει μέχρι το Nordkapp με ένα SYM HD 300 και να επισκέπτεται στις περιοχές της Μέσης Ανατολής με ένα SYM Joyride 300. Αυτήν τη φορά ο Κωνσταντίνος Μητσάκης ετοιμάζει τις... βαλίτσες του για μια ακόμα περιπέτεια στην μακρινή Σιβηρία.

Ο Έλληνας ταξιδιωτικός αρθρογράφος-φωτογράφος είναι έτοιμος να ξεκινήσει ένα πολύ μεγάλο ταξίδι 14.500 χιλιομέτρων ακολουθώντας τη διαδρομή του Υπερσιβηρικού. Θα περάσει από την Τουρκία, τη Γεωργία, τη Ρωσία πριν φτάσει στη Σιβηρία την οποία θα διασχίζει με τελικό προορισμό την πόλη Μαγκαντάν στον Ειρηνικό Ωκεανό.

SYM

Το μεγάλο οδοιπορικό του Κωνσταντίνου Μητσάκη θα στηρίξει για μια ακόμα φορά η Γκοργκόλης Α.Ε. η οποία θα τον εξοπλίσει με ένα SYM NH-T 300. Το μικρό adventure μοντέλο είναι αξιόπιστο και ανθεκτικό και είναι βέβαιο ότι θα είναι σημαντικός σύμμαχος του Έλληνα αναβάτη στο απαιτητικό αυτό ταξίδι.

SYM

Η επιστροφή από την πόλη Μπαγκαντάν θα γίνει με τρένο μέχρι τη Μόσχα και από εκεί ξανά στη σέλα της SYM NH-T 300 με προορισμό την Ελλάδα. Το «SYM SIBERIA» είναι άλλο ένα μοναχικό ταξίδι του Μητσάκη, το οποίο έρχεται να προστεθεί κι αυτό μαζί με τα υπόλοιπα ταξίδια του με μοντέλα της SYM στα διαχρονικά και άκρως επιτυχημένα SYM Road Trips, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Γκοργκόλης Α.Ε. και μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ: https://roadtrip.sym.gr.

SYM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!