Τζακ Γκρίλις: Η νέα Lamborghini Urus με τη σφραγίδα του Γιάννη Χαραλάμπους (vid)

Newsroom
Τζακ Γκρίλις: Η νέα Lamborghini Urus με τη σφραγίδα του Γιάννη Χαραλάμπους (vid)
O Κυπριακής καταγωγής διαμόρφωσε το super SUV των 666 ίππων για λογαριασμό του άσου της Μάντσεστερ Σίτι.

Μία Lamborghini Urus Perfomante, βαμμένη στο γαλάζιο της Μάντσεστερ Σίτι θα οδηγεί ο Τζακ Γκρίλις. Ο Άγγλος επιθετικός ανέθεσε στον Γιάννη Χαραλάμπους (Yianni Charalambous) να προσωποποιήσει το SUV επιδόσεων. Ο κυπριακής καταγωγής επιχειρηματίας έχει την εταιρεία Yiannimize, η οποία εξατομικεύει πολυτελή αυτοκίνητα με βάση τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών τους.

Μάλιστα όπως αναφέρει στο βίντεο, ανέλαβε το project αν και ο Γκρίλις στέρησε τον τίτλο στην Αγγλία από την αγαπημένη του ομάδα, την Άρσεναλ.

Η Urus Performante του Γκρίλις εφοδιάζεται με V8 κινητήρα, χωρητικότητας 4 λίτρων και ισχύος 666 ίππων. Η επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα είναι υπόθεση 3,3 δευτερολέπτων, με την μέγιστη ταχύτητα να φθάνει τα 306 χλμ/ώρα.

Στην Μ. Βρετανία η Urus κοστίζει πάνω από 200.000 λίρες, ενώ το επιπλέον ποσό που θα κοστίσουν στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι οι... υπηρεσίες του Χαραλάμπους είναι άγνωστο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γκρίλις δεν αντιμετωπίζει οικονομικό προβλημα, καθώς πέρα από τα 100 εκατ. λίρες για την μεταγραφή του από την Άστον Βίλα στη Σίτι το 2021, λαμβάνει άλλα 11 εκατ. ευρώ ετησίως από την Puma.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!