F1 - Υπό διερεύνηση ο Γκασλί για δύο συμβάντα, κινδυνεύει με ποινή

F1 - Υπό διερεύνηση ο Γκασλί για δύο συμβάντα, κινδυνεύει με ποινή
Καθόλου καλά δεν είναι τα νέα για τον οδηγό της Alpine, καθώς θα επισκεφθεί το γραφείο των αγωνοδικών, για δύο διαφορετικά συμβάντα.

Περιπετειώδεις ήταν οι κατατακτήριες δοκιμές του Πιέρ Γκασλί στη Βαρκελώνη. Ο Γάλλος σημείωσε την τέταρτη ταχύτερη επίδοση στο Q3, πίσω μόνο από τους Μαξ Φερστάπεν, Κάρλος Σάινθ και Λάντο Νόρις. Όμως παρά τη θετική εμφάνιση, δεν είναι όλα λαμπρά στον… πλανήτη Alpine.

Ο Γκασλί παρεμπόδισε στο Q1 τους Κάρλος Σάινθ και Μαξ Φερστάπεν, σε δύο διαφορετικά συμβάντα. Οι οδηγοί των Red Bull Racing και Scuderia Ferrari ήταν σε γρήγορες προσπάθειες όταν ο οδηγός της Alpine βρέθηκε μπροστά τους και τους κατέστρεψε την προσπάθεια. Ενδιαφέρον ήταν το γεγονός πως ο Φερνάντο Αλόνσο της Aston Martin τόνισε στον ασύρματο το συμβάν Γκασλί-Φερστάπεν και ζήτησε ποινή του Γάλλου, λες και γνώριζε πως στο τέλος θα ήταν μπροστά του.

Οι αγωνοδίκες ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων πως θα εξετάσουν και τα δύο συμβάντα. Στον προηγούμενο αγώνα της Formula 1 στο Μονακό, ο Σαρλ Λεκλέρ δέχθηκε ποινή τριών θέσεων για την εκκίνηση του Grand Prix πέφτοντας από την 3η στην 6η θέση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!