Το κοινωνικό πρόσωπο του Aprilia All Stars

Το κοινωνικό πρόσωπο του Aprilia All Stars
Η διοργάνωση Aprilia All Stars και ο Όμιλος Piaggio στο πλευρό των πληγέντων της Εμίλια Ρομάνα

Οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στην κεντρική Ιταλία και την περιοχή της Εμίλια Ρομάνα ευαισθητοποίησε πολλές κοινωνικές ομάδες στη γειτονική χώρα οι οποίες πρόσφεραν αμέριστη βοήθεια στους κατοίκους που επλήγησαν. Η Aprilia και ο Όμιλος Piaggio στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων συγκεντρώνοντας 200.000 ευρώ για όλους όσους έχουν βρεθεί σε ανάγκη.

Αφορμή για την φιλανθρωπική κίνηση ήταν η διοργάνωση Aprilia All Stars, η γιορτή της Aprilia η οποία κάθε χρόνο ενώνει τους διάσημους αναβάτες αγώνων της μάρκας με τους φίλους της εταιρείας. Στη διάρκεια του φετινού Aprilia All Stars παραβρέθηκαν οι αναβάτες MotoGP, Αλέις Εσπαργκαρό, Μάβερικ Βινιάλες, Λορένζο Σαβαντόρι, Μιγκέλ Ολιβέιρα και Ραούλ Φερνάντεζ, ενώ δεν έλειψαν και παλιοί θρύλοι της Aprilia, όπως οι Μαξ Μπιάτζι, Λόρις Καπιρόσι και Άλεξ Γκραμίνι.

aprilia

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η Aprilia και η Piaggio διοργάνωσαν έναν έρανο με κάθε μοτοσικλέτα που βρισκόταν στην πίστα του Μιζάνο να πρόσθετε 10 ευρώ στο ποσό στήριξης των πληγέντων. Το τελικό ποσό που μαζεύτηκε έφτασε τις 200.000 ευρώ τα οποία παραδόθηκαν στις αρχές Πολιτικής Προστασίας της περιοχής Εμίλια Ρομάνα.

aprilia

Παράλληλα, οι αναβάτες αγώνων δώρισαν προσωπικό τους εξοπλισμό όπως κράνη, φόρμες και μπότες τα οποία θα βγουν σε δημοπρασία. Η εκδήλωση έκλεισε με δυνατή μουσική και καλλιτεχνικές παραστάσεις που διασκέδασαν το κοινό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!