Κορυφαία διάκριση για μηχανικό της Yamaha Ελλάδος

Κορυφαία διάκριση για μηχανικό της Yamaha Ελλάδος
Μηχανικός της Yamaha Ελλάδος κατάκτησε την πρώτη θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Technician Grand Prix.

Η Yamaha Motor Academy διοργανώνει κάθε χρόνο στην Ολλανδία έναν διαγωνισμό για τους μηχανικούς του πανευρωπαϊκού δικτύου της Yamaha Ευρώπης. Στόχος του διαγωνισμού είναι η παροχή κινήτρου προς τους συνεργάτες να βελτιώνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους έτσι ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να προσφέρουν την γνήσια εμπειρία Yamaha στους πελάτες τους.

Το 2023 ήταν η σειρά ενός Έλληνα μηχανικού να κατακτήσει την κορυφή κερδίζοντας το πρώτο βραβείο. Ο Γιώργος Κόντες, μηχανικός της Σπηλιώτης Α.Ε., κατέκτησε την πρώτη θέση στο European Technician Grand Prix, που διοργάνωσε η Yamaha Motor Academy από τις 9-10 Μαΐου 2023.

Yamaha

Ο κος Κόντες, κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό και με την κατάλληλη καθοδήγηση και προετοιμασία από τον τεχνικό εκπαιδευτή της Yamaha Ελλάδος, Νίκο Προκόπη, θα εκπροσωπήσει, μαζί με τους άλλους δύο νικητές του διαγωνισμού, την Yamaha Motor Europe στο Global Ceremony for National / Regional Tech GP Champions που θα λάβει μέρος στις 24 Οκτωβρίου 2023 στην Ιαπωνία.

Yamaha

Ο Έλληνας μηχανικός δοκιμάστηκε σε τεχνικές γνώσεις και βασικές δεξιότητες αναφορικά με τη σωστή χρήση των συστημάτων πληροφορικής και τεχνικής τεκμηρίωσης των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Yamaha. Επιπλέον, πήρε μέρος σε διαγνωστικές δεξιότητες με τη χρήση γενικών και ηλεκτρικών εργαλείων, και του Διαγνωστικού εργαλείου Yamaha (YDT).

Το European Technician Grand Prix αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο απόδειξης της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει η Yamaha και το Επίσημο Δίκτυό της.

Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!