Έρχεται πιο κοντά στην φύση η Dacia

Έρχεται πιο κοντά στην φύση η Dacia

Έρχεται πιο κοντά στην φύση η Dacia
Η Dacia παρουσίασε τις νέες εκδόσεις Extreme στα Sandero Stepway, Jogger, Spring και Duster.

Θέλοντας η Dacia να τονίσει τον στενό δεσμό της με τη φύση και τις εξορμήσεις παρουσίασε μια νέα σειρά αναβαθμίσεων στα μοντέλα της που ονομάζεται Extreme. Η έκδοση Extreme εξασφαλίζει αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία και στα τέσσερα μοντέλα της γκάμας Dacia, Sandero Stepway, Jogger, Duster, Spring Electric 65, αναδεικνύοντας διακριτικά τον εκδρομικό χαρακτήρα τους.

Το πρώτο πράγμα που μπορεί να αντιληφθεί κανείς στις εκδόσεις Extreme είναι ο χρωματισμός. Για το Sandero, το Duster και το Jogger έχει δημιουργηθεί το Cedar Green, ενώ για τ ηλεκτρικό Spring υπάρχει πλέον το Slate Blue. Σε αρκετά σημεία των αυτοκινήτων όπως οι καθρέπτες και τα καπάκια στους τροχούς έχει χρησιμοποιηθεί η απόχρωση Copper Brown του χαλκού.

dacia

Οι ζάντες είναι επίσης καινούριες αλουμινίου σε μαύρο γυαλιστερό, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε καινούργιες υφασμάτινες ταπετσαρίες MicroCloud και διακοσμητικά στοιχεία με εμφάνιση «Χαρτογραφίας». Στην περίπτωση του Jogger, η Dacia προσφέρει και το Sleep Pack το οποίο μετατρέπει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου σε ένα διπλό κρεβάτι με στρώμα, ενώ διαθέτει και mini τραπεζαρία για να απολαύσεις την φύση.

dacia

Στα μοντέλα με κίνηση στους δύο τροχούς, Stepway και Jogger, στην έκδοση Extreme εξοπλίζονται με το σύστημα Extended Grip. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή λύση που ενεργοποιείται από τα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα, προσαρμόζοντας τον τρόπο λειτουργίας του ESP και του ASR και επιτρέποντας στους τροχούς να περιστρέφονται πιο ελεύθερα, ώστε να βρίσκουν καλύτερη πρόσφυση όταν το αυτοκίνητο κινείται σε ανώμαλο έδαφος.

dacia

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!