Στην Ελλάδα το Zontes E350, αυτή είναι η τιμή του

Στην Ελλάδα το Zontes E350, αυτή είναι η τιμή του
Η ναυαρχίδα της Zontes στην κατηγορία των scooter είναι πλέον διαθέσιμη με εξοπλισμό και εμφάνιση που προκαλεί.

Από την πρώτη στιγμή που η Zontes αποφάσισε να εισέλθει στην κατηγορία των scooter ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα περιμέναμε πολύ ποιοτικά και ξεχωριστά μοντέλα. Δεν αργήσαμε να επιβεβαιωθούμε και η κινεζική μάρκα μας έδειξε τη νέα της ναυαρχίδα, το E350, ένα πολυτελές GT scooter το οποίο έρχεται με εντυπωσιακή εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό να ανεβάσει τον πήχη της κατηγορίας.

Σίγουρα ένα από τα δυνατά σημεία του E350 είναι η εμφάνισή του. Ο σχεδιασμός είναι φουτουριστικός με τους προβολείς να έχουν κάτι το απόκοσμο. Η σιλουέτα στα πλευρικά και στο πίσω μέρος είναι εκλεπτυσμένη με απαλές γραμμές και συνολικά το E350 εκπέμπει μια premium αύρα.

Zontes

Ο κινητήρας του Zontes E350 είναι υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος 349 κ.εκ. που αποδίδει 37 ίππους και 38Νm ροπής, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Χάρη στο τελευταίας γενιάς σύστημα ψεκασμού της Bosch, ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε δύο power modes, Eco και Sport, μέσω ενός κουμπιού στα δεξιά χειριστήρια, ενώ διαθέτει και σύστημα traction control. Παράλληλα διατηρείται η κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα (3,5L/100km).

Zontes

Τρομερό είναι και το επίπεδο εξοπλισμού του Zontes καθώς διαθέτει μεγάλη οθόνη TFT με αυτόματη προσαρμογή ανάλογα με τις συνθήκες φωτός, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί Keyless 3.0, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, LED φώτα, θερμαινόμενα grip, διπλή θύρα USB, χειρόφρενο και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

Το νέο Zontes E350 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 5.595 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Zontes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!