Μια Indian FTR από το Τόκιο (vid)

Μια Indian FTR από το Τόκιο (vid)
Διάσημος Ιάπωνας βελτιωτής παρουσίασε την Indian FTR Tokyo Connection 

Οι μοτοσικλέτες της Indian ανέκαθεν αποτελούσαν μια πολύ ισχυρή βάση έμπνευσης για πολλαπλές μετατροπές. Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια μοντέλα όπως οι Chief ή οι FTR να γίνονται καμβάς στα χέρια διάσημων βελτιωτών και μάλιστα πολλοί άνθρωποι των τεχνών και του αθλητισμού βάζουν την δική τους πινελιά στις μοτοσικλέτες της.

Μετά λοιπόν από τη σειρά Forged, η Indian παρουσίασε στην έκθεση Bike Shed Moto στο Λονδίνο μια απίθανη FTR δια χειρός Τοσιγιούκι «Cheetah» Οσάβα. Για όσους δεν γνωρίζουν τον «Cheetah», πρόκειται ίσως για τον πιο διάσημο βελτιωτή μοτοσικλετών της Ιαπωνίας ο οποίος συνεργάστηκε με το περιοδικό Sideburn για να δημιουργήσει την Indian FTR Tokyo Connection.

Indian Motorcycles

Στόχος του βελτιωτή σε πρώτη φάση ήταν να ενώσει τις κουλτούρες της Ιαπωνίας, της Αμερικής και της Μεγάλης Βρετανίας σε μια μοτοσικλέτα με βάση τα Dirt Track. Τα περισσότερα εξαρτήματα της FTR είναι χειροποίητα και περιλαμβάνουν το ρεζερβουάρ, το κάλυμμα του ρεζερβουάρ, το υποπλαίσιο και την εισαγωγή αέρα. Το τιμόνι από την άλλη είναι της Neken και τα φλας ειδική παραγγελία από την Rizoma.

Αρκετά από τα αξεσουάρ της μοτοσικλέτας, όπως η τάπα του δοχείου λαδιού και του ψυγείου, είναι της Gilles, ενώ το βάψιμο έχει αναλάβε η S Paint Works και τη δερμάτινη σέλα η Atelier Tee. Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Οσάβα, τόνισε: «Επίτηδες αποφάσισε να αγνοήσω τις custom μοτοσικλέτες ή τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες με τα μικρά ρεζερβουάρ. Αντίθετα για την FTR δημιούργησα ένα μεγαλύτερο κάλυμμα και κατασκεύασα μια γραμμή η οποία ξεκινάει από μπροστά και ενώνεται με την ουρά. Μια απλή, αλλά όμορφη σιλουέτα που μπορεί να εκτιμηθεί όχι μόνο κοιτάζοντάς την από το πλάι, αλλά και από διαφορετικές γωνίες».

Δείτε την παρουσίασης της Tokyo Connection.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!