Μια Yamaha XSR 900 από τα 80's

Μια Yamaha XSR 900 από τα 80's
Η Yamaha παρουσίασε ένα νέο κιτ βελτίωσης εμπνευσμένο από την «χρυσή» αγωνιστική δεκαετία του 1980.

Από τα τέλη του 2022 μέχρι και σήμερα κατά καιρούς ακούμε για τον ερχομό ενός νέους μοντέλου Yamaha XSR που θα έχει μια πιο σπορ χροιά. Πολλοί έσπευσαν να ονομάσουν αυτήν τη νέα έκδοση GP, ωστόσο από τη Yamaha δεν «κουνήθηκε φύλλο» όσον αφορά μια τέτοια εξέλιξη.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η Yamaha ποτέ δεν άφησε τη σειρά XSR απεριποίητη παρουσιάζοντας διάφορες εκδόσεις οι οποίες αντλούσαν κυρίως έμπνευση από τις βελτιωμένες εκδόσεις των Faster Sons. Αυτήν τη φορά λοιπόν η Yamaha σχεδίασε ένα νέο κιτ βελτίωσης για το XSR 900 το οποίο φέρνει έναν αγωνιστικό αέρα στο μοντέλο.

Yamaha

Η XSR 900 Racer είναι εμπνευσμένη από τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες της δεκαετίας του 1980 και το κιτ δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τις ρετρό καταβολές του. Στο εμπρός μέρος έχει δημιουργηθεί ένα μικρό μισό φέρινγκ το οποίο καλύπτει τον προβολέα θυμίζοντας παλιές cafe racer.

Στο πίσω μέρος η ουρά είναι τετραγωνισμένη, όπως ακριβώς τα παλαιότερα αγωνιστικά μοντέλα, ενώ το γυαλισμένο ρεζερβουάρ και το μαύρο πλαίσιο δίνουν έναν άγριο χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα.

Yamaha

Εκτός από το αγωνιστικό κουστούμι η Yamaha προσφέρει επίσης ένα τελικό εξάτμισης της Akrapovic σε μαύρο ανθρακονημάτινο χρώμα, ρυθμιζόμενες μανέτες billet, ρυθμιζόμενη βάση πινακίδας, αλουμινένια φτερά εμπρός και πίσω και ζάντες βαμμένες επίσης σε μαύρο χρώμα. Το ειδικό αυτό Racer Kit θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Ευρώπη και θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!