Nissan Ariya: Τεχνολογία στην υπηρεσία του οδηγού

Nissan Ariya: Τεχνολογία στην υπηρεσία του οδηγού

Nissan Ariya: Τεχνολογία στην υπηρεσία του οδηγού
Το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya «κουβαλάει» πάνω του τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Το αυτοκίνητο είναι ένα από τα αντικείμενα που έχει γίνει πλήρης εφαρμογή του ρητού «η τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου». Τρανό παράδειγμα στη νέα εποχή της online μετακίνησης είναι το νέο Nissan Ariya.

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της ιαπωνικής μάρκας είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τόσο στην ασφάλεια όσο και στη συνδεσιμότητας, προσφέροντας στον οδηγό και τους επιβάτες μια καθολική online εμπειρία μετακίνησης.

Nissan

Τα περισσότερα από τα συστήματα συνδεσιμότητας που συνοδεύουν το Ariya είναι επίσης διαθέσιμα στην υπόλοιπη γκάμα της Nissan και περιλαμβάνουν, το σύστημα infotainment, συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay, το σύστημα φωνητικών εντολών που μπορεί να ενεργοποιηθεί από τη θέση του οδηγού, την εφαρμογή NissanConnect Services η οποία μέσω smartphone επιτρέπει να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε από απόσταση τις πόρτες, να χειρίζεστε την κόρνα και τα φώτα.

Nissan

Επιπλέον στο νέο Ariya συναντάμε το σύστημα ειδοποίησης, που προειδοποιεί εάν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται πέρα από μια προκαθορισμένη περίμετρο, χρόνο ή ταχύτητα, τις λειτουργίες, Home-to-Car, τους 3D χάρτες πλοήγησης με ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο και τη λειτουργία My Car Finder η οποία, βοηθά τους κατόχους να βρουν το αυτοκίνητό τους σε πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης.

Nissan

Αποκλειστικά για το Ariya η Nissan έχει επίσης σχεδιάσει ένα σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας, το σύστημα Intelligent Route Planner που παρακολουθεί το προγραμματισμένο ταξίδι και επεμβαίνει για να μειώσει το χρόνο άφιξης και φυσικά την απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!