Kymco και Voge παίρνουν τα... νησιά

Kymco και Voge παίρνουν τα... νησιά
Ο Ιούνιος είναι γεμάτος οδήγηση των νέων μοντέλων Kymco και Voge σε κάθε μεριά της Ελλάδας.

Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε και επίσημα στο καλοκαίρι και η Mototrend ενισχύει ακόμα περισσότερο τις εκδηλώσεις Test Ride σε όλη την Ελλάδα. Τόσο το Kymco Test Ride It, όσο και το Voge Test Ride Experience συνεχίζονται δυναμικά τον Ιούνιο δίνοντας σε ακόμα περισσότερους αναβάτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα μοντέλα των δύο εταιρειών.

Η μερίδα του λέοντος τον Ιούνιο ανήκει στα νησιά της Ελλάδας με την έναρξη να γίνεται στις αρχές του μήνα στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Επόμενη στάση είναι το Ηράκλειο και η Καλαμάτα, ενώ στα μέσα του μήνα τα test rides συνεχίζονται στη Σύρο. Οι δύο τελευταίες στάσεις είναι στη Ρόδο και τη Χίο λίγο πριν τις δεύτερες εκλογές.

Kymco

Τα μοντέλα που θα έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι είναι για την Kymco τα AK550 Premium, CV3 Noodoe, DT X360, Χ-Τown 300, People S 125 και Agility S 125. Όσο για την Voge τα διαθέσιμα μοντέλα είναι τα 300DS, 300 Rally, 300AC, 300ACX, 500DS, 500DSX, 500AC και το scooter SR4 Max.

Kymco

Για εκείνους που ενδιαφέρονται να απολαύσουν την εμπειρία οδήγησης ενός Kymco ή ενός Voge, μπορούν να επισκεφτούν τις αντίστοιχες ιστοσελίδες για να κλείσουν ραντεβού. Επιπλέον, η κράτηση μπορεί να γίνει με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα της αρεσκείας σας.

Kymco

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!