KTM: Η μεγάλη επιστροφή στην EICMA

KTM: Η μεγάλη επιστροφή στην EICMA
Η KTM ανακοίνωσε ότι επιστρέφει το 2023 στην διεθνή έκθεση μοτοσικλέτας EICMA στο Μιλάνο.

Μία από τις μεγάλες απουσίες των τελευταίο τριών ετών από την έκθεση EICMA στο Μιλάνο ήταν η KTM και ο Όμιλος Pierer. Η Αυστριακή μάρκα είχε ακολουθήσει το παράδειγμα της BMW Motorrad και της Ducati (2020-2021) και δεν είχε παρουσία στην μεγαλύτερη έκθεση μοτοσικλέτας στον κόσμο, κάτι που αποδείχτηκε μάλλον αρνητικό.

Για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η KTM αποφάσισε να επιστρέψει στην EICMA το 2023 ανακοινώνοντας την επίσημη συμμετοχή της τον ερχόμενο Νοέμβριο του 2023. Για να δώσει έμφαση σε αυτήν την σημαντική επιστροφή η KTM αναφέρει πως θα δημιουργήσει ένα επαναστατικό περίπτερο στον χώρο της έκθεσης προκειμένου να δείξει στον κόσμο όλα τα νέα της μοντέλα.

KTM

Παράλληλα με τα νέα μοντέλα της, η KTM θα παρουσιάσει στην EICMA τις επιτυχημένες αγωνιστικές ομάδες στο MotoGP και το Dakar, όπως και όλη την γκάμα των Husqvarna και GasGas. Σίγουρα θα έχουμε και παρουσιάσεις νέων μοντέλων όπως το SMT 890 και ίσως κάποιο ηλεκτρικό από την Husqvarna.

KTM

Ο Τομάσο Τελάσο, Γενικός Διευθυντής της KTM Ιταλίας σχολίασε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που ανακοινώνουμε την επιστροφή στην EICMA σε μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να έχουμε παρουσία σε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα σε διεθνές επίπεδο. Τα προηγούμενα χρόνια η στρατηγική μας ήταν διαφορετικά, αλλά το 2023 θέλουμε να κάνουμε μια σωστή προσπάθεια και να δώσουμε το παρών. Με την συμμετοχή μας στέλνουμε ένα σημαντικό μήνυμα στις αγορές, στις εταιρείες και στο κοινό που μας ακολουθεί».

KTM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!