Iceberg White και για το Ducati Monster

Iceberg White και για το Ducati Monster
Η Ducati προσθέτει στην γκάμα των Monster τον premium χρωματισμό Iceberg White.

Η Ducati για το 2023 δημιούργησε την έκδοση SP του δημοφιλέστατου Monster αναβαθμίζοντας την οδηγική απόλαυση και τον εξοπλισμό της μοτοσικλέτας. Η απλή έκδοση της μοτοσικλέτας παρέμεινε ανέγγιχτη διατηρώντας τον διασκεδαστικό οδηγικό χαρακτήρα, την εμβληματική εμφάνιση και την ποιότητα.

Για το 2024 η Ducati αναβαθμίζει αισθητικά την naked μοτοσικλέτα της προσθέτοντας τον χρωματισμό Iceberg White. Μετά λοιπόν από το SuperSport 950S, η νέα Monster θα είναι διαθέσιμη στο εκλεπτυσμένο λευκό χρώμα το οποίο συναντήσαμε για πρώτη φορά στο DesertX.

Ducati

Ο κινητήρας του Ducati Monster παραμένει ο αποδοτικός δικύλινδρος L2 των 937 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 111 ίππους και 93 Nm ροπής. Το σύνολο συνοδεύεται από μια πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων, ενώ για την επόμενη χρονιά προσθέτει και σύστημα Launch Control στην Monster.

Ducati

Στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς η Ducati έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα άκρως διασκεδαστικό δίκυκλο χάρη στο ελαφρύ πλαίσιο, τις ποιοτικές αναρτήσεις και τα φρένα της Brembo. Το νέο Monster είναι 18 ολόκληρα κιλά πιο ελαφρύ από το παλαιότερο μοντέλο, κάτι που αντιλαμβάνεται ο αναβάτης από τα πρώτα μέτρα οδήγησης.

Ducati

Η Ducati φυσικά έχει σχεδιάσει και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για την Monster προκειμένου ο αγοραστής να την εξατομικεύσει όπως εκείνος θέλει. Εξάτμιση της Termignoni, φτερά από ανθρακονήματα, μανέτες billet αλουμινίου και πολλά ακόμα βρίσκονται στη λίστα της Ducati.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!