Η Yamaha ηλεκτρίζει την Ελλάδα με το Neo's Test Ride Tour (vid)

Η Yamaha ηλεκτρίζει την Ελλάδα με το Neo's Test Ride Tour (vid)
Η Yamaha δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες αναβάτες να πάρουν μια γεύση από το μέλλον των αστικών μετακινήσεων.

Η Yamaha έχει μπει δυναμικά στην νέα εποχή ηλεκτροκίνησης παρουσιάζοντας πριν από έναν χρόνο το πρόγραμμα Switch On. Ανάμεσα στα μοντέλα που λάνσαρε η εταιρεία ήταν το Neo's, ένα μικρό scooter πόλης το οποίο είχε νεανικό σχεδιασμό και ποιοτικά χαρακτηριστικά που έδιναν λύση στις μικροαστικές μετακινήσεις.

Το 2023 το ηλεκτρικό scooter της Yamaha αναβαθμίστηκε με την τοποθέτηση μιας δεύτερης αποσπώμενης μπαταρίας που αυξάνει σημαντικά την αυτονομία. Το Neo's πλέον είναι σε θέση να διανύσει περίπου 68 χιλιόμετρα με μία φόρτιση προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία στις μετακινήσεις.

Yamaha

Η Yamaha για να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στο μέλλον, αποφάσισε να διοργανώσει ένα μεγάλο Test Ride event σε όλη την Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθυνθούν σε έναν επίσημο έμπορο Yamaha κοντά στον τόπο διαμονής τους και να κλείσουν ένα ραντεβού για να γνωρίσουν από πρώτο χέρι το ηλεκτρικό scooter.

Το Neo's είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα 2,3 kW ο οποίος αποδίδει 136 Nm ροπής. Χάρη στις δύο μπαταρίες λιθίου 50,4V/19,2Ah η αυτονομία φτάνει τα 68 χιλιόμετρα, ενώ η φόρτιση μπορεί να γίνει εύκολα στο σπίτι ή στην εργασία σε απλή πρίζα. Ένα από τα πλεονεκτήματα του Neo's είναι η οδηγική του συμπεριφορά η οποία φέρει τη σφραγίδα της Yamaha με μεγάλους τροχούς 13 ιντσών και ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα.

Yamaha

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του Neo’s Dual Battery Limited ορίζεται στα 4.420 ευρώ, αλλά η τελική τιμή του μετά τη χρήση του επιδοτούμενου προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» ορίζεται στα 2.945 ευρώ.

Βίντεο του Yamaha Neo's.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!