Formula 1: Κάτι «μαγειρεύουν» οι Williams και Gulf για το Μονακό (vid)

Formula 1: Κάτι «μαγειρεύουν» οι Williams και Gulf για το Μονακό (vid)
Η βρετανική ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου με ένα διαφορετικό «πρόσωπο» από αυτό που την έχουμε συνηθίσει φέτος.

Μετά την ακύρωση του αγώνα στην Ίμολα, η Formula 1 ετοιμάζεται για το Grand Prix Μονακό, το τριήμερο 26-28 Μαΐου. Το «διαμάντι» του αγωνιστικού προγράμματος επιστρέφει, με ομάδες και οδηγούς να θέλουν να ξεχωρίσουν.

Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η Williams βρήκε μαζί με το βασικό της χορηγό, τη Gulf, τον τρόπο να μας κάνει να ανυπομονούμε για το τριήμερο. Στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, η πετρελαϊκή εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται δύο φάκελοι. Ο πρώτος αναγράφει 2021 ενώ ο δεύτερος 2023.

Το 2021 η Gulf ήταν χορηγός της McLaren και στο Grand Prix Μονακό είχαν δημιουργήσει έναν ξεχωριστό χρωματισμό μόνο γι’ αυτόν τον αγώνα. Μάλιστα, ο Λάντο Νόρις, είχε κατακτήσει την 3η θέση.

Οπότε, στο φετινό αγώνα στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου, αναμένουμε να δούμε τα μονοθέσια των Άλεξ Άλμπον και Λόγκαν Σάρτζεντ με ένα ξεχωριστό livery.

Φωτογραφίες: Williams

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!