Καιρός να οδηγήσεις τα πιο hot μοντέλα της Suzuki

Καιρός να οδηγήσεις τα πιο hot μοντέλα της Suzuki
Η Suzuki διοργανώνει μια σειρά από Test Rides σε όλη την Ελλάδα μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ίσως η πιο hot μοτοσικλέτα αυτήν τη στιγμή στην αγορά είναι η Suzuki V-Strom 800DE. Η μεσαία adventure της ιαπωνικής μάρκας έφτασε και στη χώρα μας με πολλές αρετές και είναι έτοιμη να κατακτήσει το κοινό. Η Suzuki λοιπόν δίνει η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες της νέας μοτοσικλέτας μέσω των Test Ride Days που διοργανώνει.

Σε συνεργασία με τους επίσημους εμπόρους η Suzuki δίνει τη δυνατότητα στους αναβάτες πέντε μεγάλων πόλεων της Ελλάδας να οδηγήσουν τόσο την καινούρια V-Strom 800DE όσο και όλες τις υπόλοιπες μοτοσικλέτες της μάρκας. Η έναρξη θα γίνει στις 25 Μαΐου από την Χαλκίδα και στη συνέχεια τα Suzuki Test Ride Days θα μεταφερθούν στην Πάτρα, την Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο της Κρήτης και τέλος στην Αθήνα.

suzuki

Οι διαθέσιμες μοτοσικλέτες θα είναι εκτός από την V-Strom 800DE, η εκρηκτική GSX-8S μαζί με τις δύο νέες εκδόσεις V-Strom 1050 με 19 ιντσών και 21 ιντσών μπροστινό τροχό, το V-Strom 650XT με ειδική τιμή
προσφοράς αλλά και τα GSX-S 1000 GT και GSX-S 1000.

suzuki

Παράλληλα, οι αναβάτες θα γνωρίσουν από κοντά τα ολοκαίνουργια νέα scooters Avenis 125 και Address 125 τα οποία σας περιμένουν να τα οδηγήσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερωθείτε από την επίσημη σελίδα Suzuki Test Ride Days 2023 και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο test ride.

suzuki

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!