Fantic: Αποκαλύφθηκε το νέο Caballero 700 (vid)

Fantic: Αποκαλύφθηκε το νέο Caballero 700 (vid)
Το προαναγγελθέν και πολυαναμενόμενο Fantic Caballero 700 πλέον είναι γεγονός και παρουσιάστηκε από την ιταλική μάρκα.

Έναν χρόνο σχεδόν μετά την πρώτη παρουσίαση του Fantic Caballero σε πρωτότυπη μορφή ήρθε η στιγμή η Ιταλική μάρκα να ολοκληρώσει την επιθυμία της και να επεκτείνει την γκάμα της. Το Caballero το έχουμε δει μέχρι τώρα με κινητήρα 125 κ.εκ. και 500 κ.εκ. αλλά τώρα η οικογένεια μεγαλώνει με την προθήκη του 700!

Στο επίκεντρο της νέας μοτοσικλέτας είναι φυσικά ο κινητήρας. Η Fantic έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τη συνεργασία της με την Yamaha και στο μεγαλύτερο Caballero έχει τοποθετήσει τον δικύλινδρο CP2 που συναντάμε στο MT-07, στο Tracer 7 και στο Tenere 700. Πρόκειται για το υπέροχο σύνολο το οποίο αποδίδει 74 ίππους και 70 Nm ροπής με εξαιρετικό ψεκασμός και κορυφαία αποτελεσματικότητα.

fa

Για να ενισχύσει τεχνικά τη μοτοσικλέτα από την επιπλέον δύναμη, η Fantic τοποθέτησε μεγαλύτερα φρένα. Ο δίσκος μπροστά παρέμεινε μονός, αλλά αυξήθηκε στα 330mm με δαγκάνα της Brembo, ενώ πίσω έγινε 245mm.Το ABS είναι της Continental και η μοτοσικλέτα είναι πλέον εξοπλισμένη με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και τρεις επιλογές οδήγησης.

Fantic

Στις αναρτήσεις, στο πιρούνι εμπρός συναντάμε αντεστραμμένο της Marzzocchi 45mm και μονό αμορτισέρ ρυθμιζόμενο πίσω, ενώ οι τροχοί παραμένουν ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Η μοτοσικλέτα στον βασικό εξοπλισμό επίσης διαθέτει LED φώτα, TFT οθόνη 3,5 ιντσών και σύστημα συνδεσιμότητας. Η Fantic Caballero 700 αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες με την τιμή να κυμαίνεται κοντά στις 10.000 ευρώ.

Βίντεο του Fantic Caballero 700.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!