Προσγειώθηκε στην Ελλάδα το Kymco Dink R 125

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα το Kymco Dink R 125
Με 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στις αγορές όλου του κόσμου το νέο Dink 125 επιστρέφει το 2023 καλύτερο από ποτέ.

Ένα από τα πρώτα και πιο σημαντικά scooter που γνωρίσαμε πριν από σχεδόν 20 χρόνια από την Kymco ήταν το Dink. Το GT scooter γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας έχοντας στο πλευρό του στοιχεία όπως η άνεση, η ανθεκτικότητα και οι καλές επιδόσεις που κράτησαν συντροφιά στους αναβάτες στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Η Kymco φυσικά δεν έχει ξεχάσει το πολυτελές scooter της και το 2023 το βάζει δυναμικά στον «στίβο» της αγοράς των 125αριών. Το Dink R 125 είναι πλέον ένα πολυτελές, σύγχρονο GT scooter το οποίος απευθύνεται στους αναβάτες που αναζητούν μια άνετη και ασφαλή λύση μετακίνησης. Ο κινητήρας του νέου Dink είναι μονοκύλινδρος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,5 ίππους και 10,4 Nm ροπής.

kymco

Συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα τροφοδοσία το οποίο εγγυάται την ομαλή λειτουργία και την οικονομία στο καύσιμο. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματους κιβωτίου CVT, ενώ η κατανάλωση μένει κάτω από τα 3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Το βάρος του scooter είναι στα 132 κιλά, ενώ οι αναρτήσεις και τα φρένα φέρουν τη σφραγίδα της Kymco παρέχοντας άνεση και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες. Οι τροχοί είναι 13 ιντσών και τα φρένα διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

kymco

Στον εξοπλισμό, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι ο χώρος 40 λίτρων κάτω από τη σέλα, ενώ παράλληλα βρίσκουμε φώτα τεχνολογίας LED και πίνακα οργάνων με τρεις ψηφιακές οθόνες. Επιπλέον για την αυξημένη χρηστικότητα η Kymco έχει τοποθετήσει άγκιστρο μεταφοράς τσαντών, σχάρα και ντουλαπάκια στο εσωτερικό της ποδιάς.

Το νέο Kymco Dink R 125 είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα στην τιμή των 3.245 ευρώ.

kymco

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!