Suzuki: Νέα δελεαστική τιμή για το V-Strom 650XT

Suzuki: Νέα δελεαστική τιμή για το V-Strom 650XT
Η Suzuki προσφέρει σημαντική έκπτωση στο V-Strom 650XT με όφελος που φτάνει τα 500 ευρώ!

Ένα μοντέλο το οποίο αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο στην Ελλάδα είναι η Suzuki V-Strom 650. Η ικανότατη On-Off συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικές μετακινήσεις στους αναβάτες με δυνατά σημεία των άθραυστο κινητήρα, την καλή οδηγική συμπεριφορά και την τρομερή πρακτικότητα που προσφέρει.

Αν ήσουν σε δίλημμα για το ποια μοτοσικλέτα θα αγοράσεις αυτό το καλοκαίρι, τότε η Suzuki έρχεται να σε βγάλει από τον κόπο. Η εταιρεία προσφέρει την έκδοση XT της V-Strom 650 σε νέα μειωμένη τιμή των 9.795€ ευρώ, προσφέροντας όφελος 500 ευρώ στον αγοραστή. Πλήρως εξοπλισμένη, η Suzuki V-Strom 650 XT συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση V-Strom και αποτελεί μια διασκεδαστική και ελκυστική πρόταση για όλους τους σύγχρονους αναβάτες.

suzuki

Η μοτοσικλέτα της Suzuki είναι εξοπλισμένη με τον άθραυστο δικύλινδρο κινητήρα V2 ο οποίος αποδίδει 70 ίππους. Επιπλέον, διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό tubeless ακτινωτούς τροχούς 19 ιντσών μπροστά και 17 ιντσών πίσω που προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα για ασφάλεια σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

suzuki

Η έκδοση XT περιλαμβάνει επίσης παροχή 12V τοποθετημένη πίσω από τον πίνακα οργάνων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, χούφτες τιμονιού για προστασία των χεριών από τις καιρικές συνθήκες, αναβαθμισμένο σύστημα traction control και επανασχεδιασμένο και ελαφρύτερο σύστημα εξάτμισης, τοποθετημένο χαμηλότερα έτσι ώστε να επιτυγχάνεται χαμηλότερο κέντρο βάρους.

suzuki

Η προσφορά της Suzuki ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023 ή μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος. Όλες οι νέες μοτοσικλέτες Suzuki καλύπτονται χωρίς επιπλέον χρέωση από τέσσερα χρόνια εγγύηση και τέσσερα χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!