Ήρθε η ώρα του Ford E-Tourneo Courier

Ήρθε η ώρα του Ford E-Tourneo Courier

Ήρθε η ώρα του Ford E-Tourneo Courier
Επόμενος σταθμός ηλεκτροκίνηση το νέο E-Tourneo Courier, ένα SUV όχημα πολλαπλών δραστηριοτήτων της Ford.

Η Ford ολοκληρώνει την σειρά των μοντέλων Tourneo παρουσιάζοντας την ηλεκτρική έκδοση Courier. Μετά λοιπόν από το αμιγώς ηλεκτρικό Tourneo Connect και το 9θέσιο Tourneo Custom, η αμερικανική μάρκα προσθέτει στην γκάμα της ακόμα ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο SUV πολλαπλών δραστηριοτήτων, το E-Tourneo Courier.

Σχεδιαστικά το νέο μοντέλο της Ford ακολουθεί μια φουτουριστική προσέγγιση η οποία υποστηρίζεται από τους κοντούς προβολείς, τις ευθείες γραμμές και την μπάρα φώτων στη μάσκα. Παράλληλα, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτικότητα και την άνεση με τους επιβάτες να επωφελούνται από τον βελτιωμένο χώρο για τους ώμους και το κεφάλι, καθώς και από μια σειρά πρακτικών επιλογών αποθήκευσης, όπως τη διαμορφώσιμη κεντρική κονσόλα, την κρυφή θήκη στο χώρο αποσκευών στο πίσω μέρος και ένα frunk (εμπρός χώρος φόρτωσης) χωρητικότητας 44 λίτρων.

ford

Ο ηλεκτροκινητήρας του νέου E-Tourneo αποδίδει 136 ίππους προσφέροντας μια ομαλή εμπειρία οδήγησης στον οδηγό. Παράλληλα τεχνολογίες όπως το one-pedal driving, τα εξειδικευμένα προφίλ οδήγησης και τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης προσφέρουν ευκολία και πρακτικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις και το ταξίδι. Η μπαταρία διαθέτει νέα τεχνολογία η οποία εξασφαλίζει γρήγορη και ασφαλή φόρτιση σε AC και DC φορτιστές μέχρι και 100 kW.

ford

Ο Άρμκο Λέναρτς, Διευθυντής Σχεδιασμού της Ford Ευρώπης, σχολίασε: «Το νέο E-Tourneo Courier είναι ένας ανθεκτικός, πρόθυμος συνεργάτης για τον πολυάσχολο τρόπο ζωής των πελατών μας, συνδυάζοντας τον ελκυστικό χαρακτήρα που αντλεί έμπνευση από τα SUV, εύχρηστη πρακτικότητα και πινελιές αποκλειστικές για EV. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες εκτιμούν τον ευέλικτο χώρο και την εύκολη πρόσβαση, για αυτό βελτιώσαμε και τα δύο - και προσθέσαμε ένα ψηφιακό κόκπιτ και καινοτόμους νέους αποθηκευτικούς χώρους για να καταστήσουμε το E-Tourneo Courier πιο επιθυμητό και χρήσιμο από ποτέ».

ford

Το E-Tourneo Courier θα παράγεται στην Κραϊόβα της Ρουμανίας από το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!