MotoGP: Τι είδε ο Βαλεντίνο Ρόσι στη Χερέθ (vid)

MotoGP: Τι είδε ο Βαλεντίνο Ρόσι στη Χερέθ (vid)
Ο Ιταλός superstar έκλεψε την παράσταση στην επίσκεψή του στο Grand Prix της Ισπανίας για το MotoGP.

Το φετινό Grand Prix της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP είχε πολλούς εκλεκτούς συμμετέχοντες όπως τον Χόρχε Λορένθο που παρουσίασε το νέο παιχνίδι «guru» της Dorna και τον Ντάνι Πεντρόζα ο οποίος πήρε μέρος στον αγώνα με την KTM. Εκείνος όμως που για μια ακόμα φορά έκλεψε την παράσταση ήταν ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Rossi

Ο Ιταλός σταρ δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους θεατές και απέδειξε ότι ακόμα κρατάει τα σκήπτρα του βασιλιά του σπορ. Ο «Γιατρός» είχε έντονο διήμερο στην ισπανική πίστα καθώς συναντήθηκε με όλους τους ανθρώπους της ομάδας Mooney VR46, μίλησε με τους αναβάτες της ομάδας Μάρκο Μπεζέκι και Λούκα Μαρίνι και παρακολούθησε από κοντά την δράση στην πίστα.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να γιορτάσει μαζί με τον «μαθητή» του Πέκο Μπανάια τη νίκη στη Χερέθ μέσα στο γκαράζ της Ducati και να φωτογραφηθεί με τα μέλη της εργοστασιακής ομάδας Lenovo Ducati. Μία ημέρα πριν ο Ρόσι είχε συναντηθεί με τους ανθρώπους της Yamaha για να υπογράψει μια σπουδαία συμφωνία αναλαμβάνοντας το ρόλο του Πρεσβευτή της ιαπωνικής μάρκας.

Rossi

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε επίσης συναντήσεις με τον Λορένθο και τον Πεντρόζα, για τον οποίο μάλιστα σχολίασε ότι ζήλεψε όταν τον είδε να στέκεται στο grid πριν από την εκκίνηση του αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!