Παραδόθηκαν οι Daytona Rockstar στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού

Παραδόθηκαν οι Daytona Rockstar στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού
Η Γκοργκόλης Α.Ε. παράδωσε στους τυχερούς υπηρετούντες στα υποβρύχια πέντε ολοκαίνουρια Daytona Rockstar 500.

Στην Έκθεση Μοτοσικλέτα 2023 η Γκοργκόλης Α.Ε. ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική ενέργεια κοινωνικής ευθύνης που είχε να κάνει με το Πολεμικό Ναυτικό. Η εταιρεία δώρισε πέντε Daytona Rockstar 500 σε στελέχη των Υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού για να συμβάλλει στο κοινωνικό σύνολο και να ανταποδώσει ένα μέρος του έργου που επιτελούν οι αξιωματικοί.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας έγινε η συμβολική παράδοση των κλειδιών των πέντε μοντέλων και πριν από μερικές ημέρες οι μοτοσικλέτες έφτασαν στα χέρια των πέντε τυχερών. Η τελετή παράδοση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κατάστημα της Γκοργκόλης Α.Ε. στην Αθήνα. Η επιλογή των πέντε υπηρετούντων πραγματοποιήθηκε μέσω κλήρωσης που διοργάνωσαν οι στρατιωτικές υπηρεσίες.

Daytona

Η Daytona Rockstar 500 είναι μια Street Scrambler μοτοσικλέτα η οποία είναι εξοπλισμένη με δικύλινδρο κινητήρα 500 κ.εκ. απόδοσης 43 ίππων και 40 Nm ροπής. Συνεργάζεται με σύγχρονο ψεκασμό της Bosch, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό. Το ατσάλινο πλαίσιο συνοδεύεται από αναρτήσεις της KYB και φρένα της Nissin με το βάρος της μοτοσικλέτας να είναι μόλις 194 κιλά. Οι τροχοί είναι 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω.

Η μοτοσικλέτα της Daytona είναι διαθέσιμη στην τιμή των 5.995 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Daytona

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!