KTM 890 SMT: Ο Βασιλιάς επέστρεψε (vid)

KTM 890 SMT: Ο Βασιλιάς επέστρεψε (vid)
Η KTM παρουσίασε επίσημα πλέον το νέο 890 SMT το οποίο έρχεται με άγριες διαθέσεις.

Η αναμονή έλαβε τέλος και πλέον η KTM παρουσίασε επίσημα πλέον το νέο 890 SMT. Η θρυλική μοτοσικλέτα που γνωρίσαμε με τη μορφή 990 SMT πριν από σχεδόν 20 χρόνια, επιστρέφει πιο ισχυρή, πιο σπορ, πιο αιχμηρή και πιο ανάλαφρη από ποτέ. Η παρουσίαση της μοτοσικλέτας έγινε στη Σαρδηνία όπου η KTM θέλησε μέσω της εικόνας να μας δείξει τις εξαιρετικές δυνατότητες της μοτοσικλέτας.

KTM

Όπως αναμενόταν, η 890 SMT βασίζεται στην 890 Adventure. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά LC8 των 889 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 105 ίππους και 100 Nm ροπής. Συνοδεύεται από την πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης που περιλαμβάνει traction control με ευαισθησία στις κλίσεις, σύστημα φρένου του κινητήρα, ABS στροφής στα φρένα με επιλογή Supermoto, quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων και τέσσερις επιλογές οδήγησης με Track Mode.

KTM

Το πλαίσιο είναι χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με αναρτήσεις της WP Apex με ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω πλήρως ρυθμιζόμενα. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά Michelin PowerGP και τα φρένα πανίσχυρα με 4πίστονες δαγκάνες και δίσκους 320mm μπροστά. Η καινούρια μοτοσικλέτα της KTM αναμένεται στην Ελλάδα τον Μάιο με την τιμή να έχει οριστεί στα 15.650 ευρώ.

Βίντεο παρουσίασης του 890 SMT.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!