Τι νέο φέρνει το Kymco Xciting VS 400

Τι νέο φέρνει το Kymco Xciting VS 400
Αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, το νέο Kymco Xciting VS 400 έρχεται να πατήσει ξανά κορυφή.

Ένα από τα μοντέλα της Kymco που την έφεραν στην κορυφή τα προηγούμενα χρόνια ήταν το Xciting. Το maxi scooter της εταιρείας «κουβάλησε» για πολλά χρόνια τις πωλήσεις και πλέον με την πρόσφατη αναβάθμισή του είναι έτοιμο να οδηγήσει ξανά την Kymco σε ακόμα μεγαλύτερα μονοπάτια διακρίσεων.

Το νέο Xciting VS 400 μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό μόνο από την εμφάνισή του. Το scooter έχει μια εντελώς καινούρια σχεδιαστική φιλοσοφία με έντονα σπορ χαρακτηριστικά ιδιαίτερα στο εμπρός μέρος. Η σχεδίαση έχει αλλάξει ριζικά, με νέους προβολείς LED-DRL και επανασχεδιασμένα αεροδυναμικά πλαστικά και αεραγωγούς, εντείνοντας περαιτέρω την επιθετική και δυναμική δομή του μοντέλου.

Kymco

Η σέλα είναι επίσης καινούρια, στοχεύοντας αφενός στην ακόμα μεγαλύτερη άνεση των επιβατών και αφετέρου στην ιδανική θέση οδήγησης. Νέα είναι και η ζελατίνα προστασίας, η οποία ρυθμίζεται σε 5 θέσεις εύκολα και χωρίς τη χρήση κάποιου εργαλείου. Χάρη στη ζελατίνα και τη νέα μάσκα, έχει βελτιωθεί η αεροδυναμική του scooter αυξάνοντας την προστασία του αναβάτη και παράλληλα μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου.

Kymco

Δυνατές προσθήκες έχουμε και στον εξοπλισμό καθώς το Xciting VS 400 διαθέτει νέα έγχρωμη οθόνη TFT με πολλαπλές πληροφορίες, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless), USB θύρα φόρτισης, χειρόφρενο και μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα. Ο κινητήρας είναι ο αξιόπιστος και αποδοτικός μονοκύλινδρος G5 ο οποίος αποδίδει 34 ίππους και χαρίζει καλές επιδόσεις στο scooter. Το ABS στα ισχυρά φρένα ανεβάζει το επίπεδο ασφάλειας, το ίδιο και το σύστημα Traction Control, ενώ πλαίσιο και αναρτήσεις εγγυώνται ένα ευχάριστο και στιβαρό δίκυκλο.

Kymco

Το νέο Kymco Xciting VS 400 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς στην τιμή των 7.480 ευρώ και καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό. Για την απόκτησή του υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!