Daytona Rockstar 125: Το νέο αστέρι της πόλης

Κώστας Παστρίμας
Daytona Rockstar 125: Το νέο αστέρι της πόλης
Το Daytona Rockstar 125 συνδυάζει τον ρετρό σχεδιασμό με την καθημερινή χρηστικότητα σε ένα πακέτο που θα ζήλευε και ο πιο απαιτητικός.

Όταν η Daytona έφερε στην αγορά το Rockstar 500 αμέσως ταρακούνησε την κατηγορία με το ιδιαίτερο ρετρό στυλ του, τις εξαιρετικές επιδόσεις και την easy to ride προσέγγιση στην οδηγική συμπεριφορά. Πλέον η οικογένεια των Rockstar μεγαλώνει με την έλευση του μικρότερου 125 το οποίο έρχεται να καλύψει τις καθημερινές μετακινήσεις με στυλ.

Σχεδιαστικά το Rockstar 125 ακολουθεί τα βήματα του μεγαλύτερου αδερφού με δυνατά σημεία τον εμπρός στρογγυλό LED προβολέα, το τύπου σταγόνα δάκρυ και το φαρδύ τιμόνι με την επίπεδη σέλα να συμπληρώνει την ρετρό αισθητική της μοτοσικλέτας.

Daytona

Ο κινητήρας του Rockstar 125 είναι μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος που αποδίδει 14 ίππους στις 9.500 στροφές, ενώ η μέγιστη ροπή του ανέρχεται στα 11,2Nm στις 7.000 στροφές. Οι καλές επιδόσεις συνδυάζονται και με μία χαμηλή κατανάλωση της τάξης των 2,3L ανά 100 χιλιόμετρα. Με τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ στα 14 λίτρα, η αυτονομία του μπορεί να ξεπεράσει τα 600 χιλιόμετρα.

Daytona

Η μοτοσικλέτα είναι εφοδιασμένη με αναρτήσεις οι οποίες αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα έχουν δίσκους εμπρός και πίσω με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Το βάρος του Daytona είναι στα 160 κιλά γεμάτο και οι τροχοί είναι 17 ιντσών. Η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 2.895 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!