Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτό είναι το scooter του που πωλείται σε εξωφρενική τιμή

Κώστας Παστρίμας
Ντιέγκο Μαραντόνα: Αυτό είναι το scooter του που πωλείται σε εξωφρενική τιμή
Ο Μαραντόνα μπορεί να ήταν χορηγός σε ομάδα της Yamaha, αλλά οδηγούσε μια Honda CN250.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έζησε μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις, δόξα και ένταση που τον οδήγησαν στην κατάκτηση του κόσμου και του εξασφάλισαν μια θέση στην αιωνιότητα. Το είδωλο της Αργεντινής και όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου είχε ιδιαίτερη σχέση με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες κάτι που αποδεικνύει και το μυθικό γκαράζ του το οποίο περιλαμβάνει από scooter μέχρι τανκ.

Honda

Πρόσφατα εμφανίστηκε στο facebook μια αγγελία πώλησης ενός scooter της Honda το οποίο φέρεται να ανήκε στον Μαραντόνα. Η δημοσίευση σε σελίδα πωλήσεων αναφέρει ότι ένα Honda Elite CN250 είχε αγοραστεί από τον Ντιέγκο το 1993 και μάλιστα είχε έρθει απευθείας από την Ιαπωνία στο Ροζάριο της Αργεντινής. Οι φωτογραφίες δείχνουν τα γνήσια έγγραφα της μοτοσικλέτας με στοιχεία του Μαραντόνα. Η τιμή πώλησης ορίστηκε στα 200.000 δολάρια!

Honda

Ο Αργεντινός «μάγος» εκείνη την εποχή είχε επιστρέψει στη χώρα του για να αγωνιστεί με τον Νιούελς Ολντ Μπόις στο Ροζάριο. Εκείνη την περίοδο από ότι φαίνεται αγόρασε το scooter το οποίο χρησιμοποίησε για μικρό χρονικό διάστημα. Μάλιστα μια από τις φωτογραφίες δείχνουν τον Μαραντόνα να οδηγεί το Honda μαζί με τις κόρες του Ντάλμα και Τζιανίνα.

Honda

Ένα από τα εντυπωσιακά στοιχεία της ιστορίας είναι ότι την χρονική περίοδο που ο Μαραντόνα τριγύριζε στους δρόμους του Ροζάριο με το Honda του, ο βασικός χορηγός της ομάδας που αγωνιζόταν ήταν η Yamaha!

Honda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!