Με πλούσιο εξοπλισμό το νέο Yamaha Tracer 7 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Με πλούσιο εξοπλισμό το νέο Yamaha Tracer 7 (vid)
Η Yamaha αναβάθμισε τα επίπεδα εξοπλισμού του νέου Tracer 7 κάνοντάς το πιο συνδεδεμένο από ποτέ.

Η Yamaha μπορεί να μην προχώρησε στη δημιουργία ενός ριζικά νέου μοντέλου για το 2023, ωστόσο φρόντισε να αναβαθμίσει σχεδόν όλα τα υπάρχοντα μοντέλα της ιδιαίτερα στον τομέα του εξοπλισμού. Ένα από αυτά είναι το πολύ δημοφιλές Tracer 7 το οποίο για τη νέα χρονιά απέκτησε καλύτερο εξοπλισμό, καλύτερες αναρτήσεις και καλύτερη εργονομία.

Το πρώτο πράγμα που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στο νέο Tracer 7 είναι η οθόνη TFT των 5 ιντσών. Διαθέτει δύο θεματικά γραφικά Touring και Sport, ενώ έχει ενσωματωμένο σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone μέσω της εφαρμογής MyRide της Yamaha. Χάρη στην εφαρμογή ο αναβάτης είναι σε θέση να βρει στην οθόνη της μοτοσικλέτας κλήσεις, email, μηνύματα και μουσική όπως και όλες τις πληροφορίες για την κατάσταση της μοτοσικλέτας.

Yamaha

Η νέα Tracer 7 φέρει θύρα USB και πρίζα 12 V, ενώ το φέρινγκ είναι ελαφρώς διαφορετικό προκειμένου να προσφέρει ακόμα καλύτερη αεροδυναμική κάλυψη στον αναβάτη. Σημαντική αναβάθμιση έχουμε στις αναρτήσεις με το πιρούνι 41mm εμπρός να είναι ρυθμιζόμενο πλέον ως προς την προφόρτιση και την επαναφορά.

Yamaha

Στον τομέα της εργονομίας η Yamaha έχει κάνει ακόμα ένα βήμα τοποθετώντας ένα νέο, φαρδύτερο τιμόνι που βελτιώνει την θέση οδήγησης. Παράλληλα, η σέλα είναι επανασχεδιασμένη για καλύτερη άνεση, ενώ είναι και πιο κομψή με στιλάτες ραφές και ποιοτικότερο υλικό. Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός CP2 δικύλινδρος των 689 κ.εκ. με απόδοση 72,5 ίππους και 76 Nm ροπής. Η τιμή της μοτοσικλέτας είναι στα 9.390 ευρώ και είναι διαθέσιμη σε 3 χρωματικές επιλογές.

Η Yamaha Tracer 7 του 2023.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!