Οι Vespa Days βάζουν χρώμα στον Απρίλιο

Κώστας Παστρίμας
Οι Vespa Days βάζουν χρώμα στον Απρίλιο
Η Piaggio παρουσιάζει την έκδοση Vespa Primavera Color Vibe με αφορμή τα Vespa Days.

Οι Ημέρες Vespa (Vespa Days) είναι αφιερωμένες στα μοντέλα της θρυλικής ιταλικής μάρκας και δίνει την ευκαιρία στους φίλους της να ανακαλύψουν νέα μοντέλα, την φιλοσοφία και το lifestyle της Vespa. Τον Απρίλιο λοιπόν οι Vespa Days θα φιλοξενήσουν την ολοκαίνουρια Primavera Color Vibe γεμίζοντας χρώμα την πόλη.

Η Vespa Primavera Color Vibe ξεχωρίζει με τη δίχρωμη επιλογή χρωματισμού με το σώμα απόχρωσης πορτοκαλί Arancio Color Vibe ή λευκό Bianco Color Vibe να συνδυάζεται με την τολμηρή απόχρωση τιρκουάζ Ottanio στην περιοχή του πατώματος. Μια μαύρη λωρίδα διατρέχει διαγώνια ολόκληρο το scooter με ειδικά γραφικά που ξεκινούν από την ποδιά και καταλήγουν στα πλαϊνά καπάκια.

Vespa

Στο χρώμα Ottanio είναι η Primavera είναι βαμμένη και η γρίλια της μπροστινής ποδιάς καθώς και οι ζάντες των τροχών, φτιαγμένες μόνο για αυτήν την έκδοση με ειδικό γυαλιστερό μεταλλικό φινίρισμα. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις μαύρες σπορ λεπτομέρειες απόδειξη του εκλεκτικού χαρακτήρα της Vespa.

Vespa

Η νέα Vespa Primavera Color Vibe διατίθεται στις εκδόσεις 50, 125 και 150 κ.εκ. στην τιμή των 3.750 ευρώ. Στα σημεία πώλησης θα βρει κανείς επίσης όλα τα μοντέλα της γκάμας Vespa, από τις Vespa Primavera και Vespa Sprint έως τη νέα σειρά Vespa GTS, το εμβληματικό «vespone» που είναι πλέον ακόμα πιο άνετη και τεχνολογική.

Vespa

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!