Ιδρύθηκε η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο

Κώστας Παστρίμας
Ιδρύθηκε η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο
Η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία είναι πλέον γεγονός και ανοίγει νέους ορίζοντες στις λέσχες της Ελλάδας.

Πέρυσι το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε το ιδρυτικό συνέδριο που ενέκρινε το καταστατικό Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.) και εκλέχτηκαν τα επτά μέλη της προσωρινής διοικητικής επιτροπής. Η επιτροπή μετά από ψηφοφορία, διαμόρφωσε το προσωρινό Δ.Σ. το οποίο μέσα στον Απρίλιο θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνέλευση.

Οι στόχοι της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. είναι ξεκάθαροι και έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη και εξέλιξη των λεσχών μοτοσικλέτας στη χώρα μας με γνώμωνα την ασφάλεια και την υγιή διάδοση του δικυκλισμού. Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης είναι ο κ. Παναγιώτης Καράμπελας και αντιπρόεδρος ο κ. Γιώργος Ντινιάς.

DS

Ανάμεσα στους στόχους είναι η καλλιέργεια της αλληλεγγύης μεταξύ των μοτοσικλετιστών, ο συντονισμός, η
δράση, και η δημιουργία φιλίας και αλληλοϋποστήριξης των σωματείων, η εκπροσώπηση κάθε μοτοσικλετιστή για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και η ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων σε θέματα ασφάλειας, με την δημιουργία κάθε τύπου διαδικτυακής επικοινωνίας ΜΜΕ, ανταλλαγής γνώσεων και τεχνικών πληροφοριών.

Royal Enfield

Οι 18 λέσχες που απαρτίζουν την ομοσπονδία σε όλη την Ελλάδα είναι οι εξής: Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών (Λ.Ε.ΜΟΤ.), Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α.), Μοτολέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Μοτολέσχη Ορχομενού (ΜΟΤ.ΟΡ.), Σύλλογος Φίλων Αυτ/του-Μοτ/τας Σιδηροκάστρου (ΣΥ.Φ.Α.ΜΟ.Σ.), Moto Club Alexandroupolis Οι Αγριάνες, Artemis Moto Club, Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Λέρου (Μ.Ο.Λ.), Ομάδα Εκτός Δρόμου, Λέσχη Μοτοσυκλέτας Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.), Λέσχη Μικτού Αθλητισμού Θέρμου (ΛΕ.Μ.Α.Θ.), ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ MOTOCROSS ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, Αρτινή Λέσχη Μοτοσυκλέτας (Α.Λ.ΜΟ.), Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρίνιου, BMW RIDERS CLUB ΕΛΛΑΣ, TDM Hellas, Φίλοι Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου (ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε.), Africa Twin Club Hellas.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!