Το ρετρό mini bike της CFMoto θυμίζει CBX1100

Κώστας Παστρίμας
Το ρετρό mini bike της CFMoto θυμίζει CBX1100
Η CFMoto παρουσίασε ένα πολύ ιδιαίτερο mini bike με εμπνευσμένο από τα 80's

Τα σύγχρονα mini bikes κινούνται συνήθως σε σύγχρονα σχεδιαστικά μονοπάτια θέλοντας να προσελκύσουν νέους αναβάτες που αγαπούν τη συγκεκριμένη κατηγορία μοτοσικλετών. Η CFMoto ωστόσο στο καινούριο της mini bike, αποφάσισε να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο στην αισθητική αντλώντας έμπνευση από τη δεκαετία του 1980.

Το νέο μοντέλο της κινεζικής μάρκας είναι το Papio XO-1 το οποίο είναι βασισμένο στο Papio ST-125. Το mini bike έχει vintage σχεδιασμό με μισό φέρινγκ εμπρός και διπλό προβολέα που θυμίζει CBX1100. Το Papio είναι εξοπλισμένο με έναν αερόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κ.εκ. απόδοσης 9,5 ίππους το οποίο συνεργάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και ηλεκτρονικό ψεκασμό.

CFMoto

Μερικές από τις λεπτομέρειες του Papio είναι πολύ ενδιαφέρουσες όπως τα DRL φώτα στους προβολείς που σχηματίζουν το γράμμα X και το γράμμα O. Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα έχουν ειδικές γρίλιες, ενώ κάτω από το υποπλαίσιο βρίσκεται η εξάτμιση κεντρικά τοποθετημένη.

CFMoto

Το CFMoto Papio XO-1 είναι το τρίτο μοντέλο της σειράς Papio μετά από το ST-125 και το ηλεκτρικό Papio Nova. για την ώρα η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη στις αγορές της Ασίας, αλλά με το άνοιγμα που έχει κάνει η CFMoto στην Ευρώπη δεν αποκλείεται να το δούμε στη χώρα μας.

CFMoto

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!