Μια Yamaha XSR900 αφιερωμένη στον Τζιάκομο Αγκοστίνι (vid)

Κώστας Παστρίμας
Μια Yamaha XSR900 αφιερωμένη στον Τζιάκομο Αγκοστίνι (vid)
Η Yamaha XSR900 γίνεται ο καμβάς ενός νέου κιτ αναβάθμισης αφιερωμένο στην θρυλική YZR500

Η Yamaha μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες να κατάθεσε έγγραφα πιστοποίησης για το εμπορικό σήμα XSR900 GP, ωστόσο δεν είχαμε κάποια επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία ότι προχωράει στη δημιουργία μιας σπορ έκδοσης της μοτοσικλέτας.

Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τους οίκους βελτίωσης να παρουσιάσουν τη δική τους έκδοση της μοτοσικλέτας δίνοντας έμφαση στο αγωνιστικό παρελθόν της μάρκας. Η YS Gear από την Ιαπωνία παρουσίασε λοιπόν ένα εντυπωσιακό κιτ βελτίωσης που μετατρέπει το XSR900 σε μια ρεπλίκα της αγωνιστικής YZR500. Το κιτ ονομάζεται Sports Blood Line και είναι αφιερωμένο στην YZR500 του 1975 με την οποία ο Τζιάκομο Αγκοστίνι κέρδισε τον τελευταίο τίτλο του με την Yamaha.

Yamaha

Η μοτοσικλέτα είναι βαμμένη σε λευκό το οποίο συνδυάζεται με κόκκινη λωρίδα και κίτρινο number plate στο πίσω μέρος. Στο εμπρός μέρος έχει τοποθετηθεί μισό φέρινγκ το οποίο ενσωματώνει τον στρογγυλό προβολέα, ενώ διαφορετική είναι η σχεδίαση του ρεζερβουάρ, της ουράς και της εξάτμισης που είναι της Akrapovic.

Yamaha

Η εταιρεία αναφέρει ότι το κιτ μπορεί να τοποθετηθεί σε μόλις 2 ώρες και θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι του 2023 στην Ιαπωνία. Το ενδιαφέρον είναι ότι η Yamaha θα προσθέσει το συγκεκριμένο κιτ στα γνήσια αξεσουάρ της μοτοσικλέτας, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί ο καθένας να το παραγγείλει και να το τοποθετήσει στην XSR900 του.

Βίντεο της Yamaha XSR 900.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!