Yamaha: Νέα έκδοση Tourer για το Tracer 7

Κώστας Παστρίμας
Yamaha: Νέα έκδοση Tourer για το Tracer 7
Η Yamaha έκανε την έκπληξη και παρουσίασε στην Έκθεση Μοτοσικλέτας μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς Tracer 7.

Το Tracer 7 της Yamaha αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στην κατηγορία των all-around street adventure μοτοσικλετών. Με σύμμαχο τον εξαιρετικό δικύλινδρο κινητήρα CP2 απόδοσης 72 ίππων, την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά και την ιδιαίτερα προσεγμένη εργονομία το μεσαίο μοντέλο της Yamaha έχει κατακτήσει το αγοραστικό κοινό.

Στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 περιμέναμε από την Yamaha να έχει ετοιμάσει εκπλήξεις και μία από αυτές ήταν η Tracer 7 Tourer. Η νέα αυτή έκδοση είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και η τιμή της έχει οριστεί στις 9.090 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει η απλή έκδοση του μοντέλου 2022.

Yamaha

Η Tracer 7 Tourer Limited είναι εξοπλισμένη με γνήσια αξεσουάρ Yamaha και περιλαμβάνει σετ σχάρας, βαλίτσα Top Case 39 λίτρων και προστατευτικά κάγκελα κινητήρα. Όλα τα παραπάνω είναι συνολικής αξίας 783 ευρώ. Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας της Yamaha θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαΐου 2023 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Yamaha

Η Tracer 7 είναι ένα από τα πιο χρηστικά μοντέλα που μπορεί να συναντήσει κανείς στην αγορά. Τα ταλέντα του δεν περιορίζονται όμως μόνο στην πρακτικότητα καθώς η Yamaha έχει φροντίσει να βάλει στο Tracer 7 το σπορ DNA της δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό και ασφαλές οδηγικό αποτέλεσμα. Για περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο έκπληξη επισκεφτείτε την ειδική σελίδα της Yamaha.

Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!