Αυτό είναι το νέο SYM ADX 125, πότε έρχεται στην Ελλάδα;

Κώστας Παστρίμας
Αυτό είναι το νέο SYM ADX 125, πότε έρχεται στην Ελλάδα;
Η SYM κάνει την έκπληξη για ακόμα μια φορά και παρουσιάζει στην κατηγορία των crossover scooter το ADX 125. 

Η SYM φλερτάρει αρκετό καιρό τώρα με την κατηγορία των crossover scooter θέλοντας να μπει με... φόρα στο παιχνίδι. Όπως όλα δείχνουν η κορυφαία εταιρεία βρήκε τον τρόπο να κάνει την είσοδό της και θα την κάνει με το ADX 125.

ΤΟ ADX 125 είναι ένα σκληροτράχηλο scooter το οποίο από όπου και αν το κοιτάξεις «φωνάζει» περιπέτεια. Η μάσκα στο εμπρός μέρος είναι μυώδης, ενώ σε κάθε σημείο οι γωνίες είναι έντονες δημιουργώντας μια αίσθηση δυναμισμού. Παράλληλα, το αυξημένο ύψος από το έδαφος και η όρθια θέση οδήγησης σε προδιαθέτουν να ακολουθήσει κάθε διαδρομή ανεξάρτητα από το τερέν.

SYM

Ο κινητήρας του SYM ADX 125 είναι μονοκύλινδρος υδρόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12,6 ίππους και 11,5 Nm ροπής. Συνεργάζεται με έναν ψεκασμό της Continental και η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT. Η SYM έχει φροντίσει μάλιστα να εξοπλίσει το ADX με σύστημα έλεγχου της πρόσφυσης και προηγμένο ABS που προσθέτουν ασφάλεια στον αναβάτη.

SYM

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω με τεχνολογία συνδεσμολογίας monoshock. Τα φρένα είναι ισχυρά με δίσκους εμπρός και πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 13 ιντσών με ελαστικά διπλής χρήσης. Το βάρος του scooter είναι στα 153 κιλά και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 15 λίτρα.

SYM

Ο εξοπλισμός είναι σίγουρα ένα από τα δυνατά σημεία του ADX 125 καθώς διαθέτει TFT έγχρωμη οθόνη, LED φώτα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, USB θύρα, μεγάλο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα και σύστημα αποτροπής ανύψωσης του πίσω μέρους κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης. Το νέο SYM ADX 125 αναμένεται στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2023 με την τιμή να είναι στα 3.595 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!