Γκοργκόλης Α.Ε.: Με όλες τις μάρκες της στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

Κώστας Παστρίμας
Γκοργκόλης Α.Ε.: Με όλες τις μάρκες της στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023
Με αφορμή την έλευση στην Ελλάδα της QJMotor, η Γκοργκόλης Α.Ε. επιστρέφει στην Έκθεση Μοτοσικλέτας το 2023, μαζί με τις SYM, Daytona και ZONTES.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. επιστρέφει στις εκθέσεις μετά από αρκετά χρόνια και το κάνει με... κρότο. Στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 στο Κλειστό Φαλήρου (ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ) από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά τα εξαιρετικά μοντέλα της QJMotor, της SYM, της Daytona και της ZONTES.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η Γκοργκόλης Α.Ε. επιστρέφει στην Έκθεση Μοτοσικλέτας είναι η έλευση στην Ελλάδα της QJMotor. Ο κινεζικός κολοσσός είναι έτοιμος να κατακτήσει την αγορά έχοντας στη «φαρέτρα» του πολλά και σημαντικά μοντέλα σε πολλές κατηγορίες. Ναυαρχίδα της μάρκας είναι φυσικά το SRT 800, ένα adventure μοντέλο με μεγάλες ταξιδιωτικές δυνατότητες, πρακτικότητα και έναν ισχυρό δικύλινδρο κινητήρα.

QJMOTOR

Στο περίπτερο της QJMotor επίσης θα μπορεί να δει από κοντά ο επισκέπτης το όμορφο naked SRK 400, το κλασικό SRC 500, το μεγαλύτερο naked STK 700, αλλά και τα 125άρια μοντέλα της μάρκας. Μαζί με τις μοτοσικλέτες της QJMotor οι φίλοι των δύο τροχών θα γνωρίσουν από κοντά και τα καινούρια μοντέλα της SYM.

Η SYM έχει κερδίσει το ελληνικό κοινό με τα ποιοτικά και αποτελεσματικά της scooter, κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί με τις πωλήσεις να είναι κορυφαίες. Η SYM θα έχει στο περίπτερό της όλη την γκάμα του δημοφιλούς Symphony, το νέο Joyride 300, όπως και το κορυφαίο Maxsym TL508.

SYM

Όσο για την Daytona, εδώ τα μοντέλα είναι πολλά και για τα γούστα. Ενδιαφέρον φυσικά θα έχουν τα νέα Daytona by Zontes των 350 κ.εκ. όπως και τα καινούρια adventure scooters Mista και Virtus της μάρκας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το κορυφαίο σε πωλήσεις παπί της μάρκας, το DY 125RS.

Θυμίζουμε ότι η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 ξεκινάει στις 29 Μαρτίου και το ωράριο λειτουργίας είναι για τις καθημερινές 14:00-21:00 και το Σαββατοκύριακο 10:00-21:00.

QJMOTOR

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!