MotoGP: Ο Μπαστιανίνι δεν θα τρέξει στην Πορτογαλία λόγω τραυματισμού (vid)

Κώστας Παστρίμας
MotoGP: Ο Μπαστιανίνι δεν θα τρέξει στην Πορτογαλία λόγω τραυματισμού (vid)
Το ατύχημα στον Αγώνα Σπριντ άφησε τον Ιταλό της Ducati με κάταγμα στην ωμοπλάτη, χάνει και την Αργεντινή.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Ενέα Μπαστιανίνι. Ο Ιταλός αναβάτης της εργοστασιακής Lenovo Ducati παρασύρθηκε στο δεύτερο γύρο του Αγώνα Σπριντ στο Πορτιμάο από τον Λούκα Μαρίνι και είχε μια άσχημη πτώση, στην οποία, όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο τοπικό νοσοκομείο που πήγε για εξετάσεις, υπέστη κάταγμα στη δεξιά ωμοπλάτη.

Όπως είναι φυσικό, ο Μπαστιανίνι δεν είναι σε θέση να πάρει μέρος στον αγώνα της Κυριακής για το Grand Prix Πορτογαλίας του MotoGP και, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα, δεν θα τρέξει ούτε στον επόμενο αγώνα στην Αργεντινή, που είναι προγραμματισμένος για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Όταν ανακοινώθηκαν οι αγώνες σπριντ στο MotoGP πέρυσι από πολλούς εκφράστηκαν ανησυχίες ότι θα μεγαλώσει το ρίσκο για τραυματισμούς στο αγωνιστικό 3ήμερο και θα επηρεαστεί έτσι σημαντικά το πρωτάθλημα. Το συμβάν αυτό θα αφήσει έναν αναβάτη που θεωρείται πιθανός διεκδικητής του πρωταθλήματος εκτός δράσης για τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν ενώ δεν είναι βέβαιο πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στις πίστες.

O αγώνας της Κυριακής στην Πορτογαλία θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Το βίντεο του ατυχήματος

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!