Πανίσχυρη η Yamaha στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023

Κώστας Παστρίμας
Πανίσχυρη η Yamaha στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023
Η Yamaha έχει ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό περίπτερο για να υποδεχτεί τον κόσμο της μοτοσικλέτας στο Φάληρο.

Η Yamaha δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη γιορτή της μοτοσικλέτας. Με την πλήρη στήριξη του Ομίλου Μοτοδυναμική, η Yamaha κατεβαίνει δυναμικά στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 με ένα περίπτερο που θα κλέψει την παράσταση. Από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου στο Κλειστό Φαλήρου (ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ) οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας και να ενημερωθούν για κάθε λεπτομέρεια.

Μέσα από μια παρουσία που θα κλέψει την παράσταση, θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, η νέα Yamaha Tracer 9 GT+, τα νέα sport scooter XMAX 125 και XMAX 300, η αγωνιστική έκδοση Tenere 700 World Raid Team (factory unit), η ολοκαίνουρια R1M για τους λάτρεις της ταχύτητας και, το μοναδικό Wolverine RMAXTM2 1000.

Yamaha

Αντιλαμβανόμενοι επίσης τον παλμό της ελληνικής αγοράς, θα παρουσιαστούν δυο, περιορισμένου αριθμού, νέες προτάσεις. Πολύ σημαντική θα είναι η στιγμή της αποκάλυψης του πρωτότυπου ηλεκτρικού scooter Ε01 το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τα τρία νέα
ηλεκτρικά ποδήλατα της Yamaha, το Crosscore RC, Moro 07 και το Wabash RT.

Yamaha

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν ειδικές προσφορές σε μοντέλα της Yamaha. Το ωράριο λειτουργίας είναι Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 14.00 - 21.00 και Σάββατο, Κυριακή στις 10.00 - 21.00.

Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!