Θρίαμβος της Fantic στην εκκίνηση του Πανελλήνιου MX

Κώστας Παστρίμας
Θρίαμβος της Fantic στην εκκίνηση του Πανελλήνιου MX
Η Fantic Motor Hellas κατάκτησε την Κέρκυρα στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2023 ξεκίνησε το διήμερο 18-19 Μαρτίου στην μαγευτική Κέρκυρα και την πίστα Corfu MX Park. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΛΜΚΕ και στέφθηκε με επιτυχία καθώς ο κόσμος του νησιού αγκάλιασε την διοργάνωση και οι συμμετοχές ήταν πολλές.

Fantic

Η Fantic Motor Hellas είχε εμφατική παρουσία το διήμερο κατακτώντας μάλιστα μια ιστορική νίκη στην κατηγορία MX1 με αναβάτη τον Παναγιώτη Κεραμιδά. Ο έμπειρος Έλληνας αναβάτης κατάφερε να κερδίσει στους δύο αγώνες της κατηγορίας 450cc και μάλιστα με δίχρονη μοτοσικλέτα. Στην MX2, ο Δημήτρης Βαγγελάκος, έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση με το XF250 κατακτώντας την 4η θέση αφού τερμάτισε στην 7η και 2η θέση αντίστοιχα στα δύο σκέλη. Πολύ καλή ταχύτητα έδειξε και ο Ηλίας Καραγιάννης (74) που πέτυχε την 9η θέση στην ΜΧ2, ενώ ο Χρήστος Κοτούλας στην MX Open κατάφερε να ανέβει στο βάθρο με την XX450F.

Fantic

Το νεότερο μέλος της ομάδας, Παναγιώτης Κεραμιδάς Jr, αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρώτου αγώνα της χρονιάς δείχνοντας την ταχύτητά του στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία ΜΧ125. Κατάφερε να κερδίσει εμπειρίες και βαθμούς έχοντας σταθερότητα και καλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στα δύο σκέλη. Ο άλλος αθλητής της Fantic Motor Hellas στην ΜΧ125, Λευτέρης Παπαδάκης (177) δεν έλαβε μέρος στον 1ο αγώνα, αναρρώνοντας από πρόσφατο τραυματισμό στον καρπό κατά την διάρκεια προπόνησης.

Επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος είναι στην Καβάλα όπου θα μετρήσει και ως αγώνας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος.

Fantic

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!