Απίστευτο! Ασθενοφόρο διασχίζει πίστα την ώρα του αγώνα (vid)

Κώστας Παστρίμας
Απίστευτο! Ασθενοφόρο διασχίζει πίστα την ώρα του αγώνα (vid)
Ασθενοφόρο αποφασίζει να διασχίσει πίστα κατά τη διάρκεια αγώνα μοτοσικλετών.

Κάποια πράγματα πρέπει να τα δεις για να τα πιστέψεις. Στην Αμερική, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μοτοσικλετών Novice WERA National Challenge στην πίστα Roebling Road Raceway στην Τζόρτζια ο αγωνιζόμενος Ντάνιελ Αλεξάντερ μόλις έχει ολοκληρώσει έναν ακόμα γύρο και βγαίνει στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού τέρμα γκάζι.

Μόλις το ταχύμετρο δείχνει 210 χλμ./ώρα αντιλαμβάνεται ότι κάτι κινείται κάθετα στην πίστα και δεν είναι άλλο από ένα... ασθενοφόρο. Ο Αλεξάντερ καταφέρνει να αποφύγει την τελευταία στιγμή το όχημα, ωστόσο δεν αποφεύγει την πτώση. Ευτυχώς ο Αμερικανός αναβάτης δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο η μοτοσικλέτα του, μια Yamaha R1, διαλύθηκε ολοκληρωτικά.

Τα χειρότερα ωστόσο ήρθαν λίγο αργότερα, όταν ένας άλλος αναβάτης τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει το ασθενοφόρο και έπεσε πάνω του με την μοτοσικλέτα να πιάνει φωτιά. Ο αναβάτης και σε αυτήν την περίπτωση αντέδρασε έγκαιρα και πετάχτηκε μακριά από τη μοτοσικλέτα πριν εκείνη χτυπήσει το όχημα.

Εκτός λοιπόν από ένα γλίστρημα, ένα highside, έναν άλλο αγωνιζόμενο ή λάδια στην άσφαλτο, πλέον πρέπει στην πίστα να έχουμε την προσοχή μας μην πεταχτεί ξαφνικά μπροστά μας κάποιο... ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!