Αυτή είναι η τιμή του νέου Suzuki V-Strom 800DE (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η τιμή του νέου Suzuki V-Strom 800DE (vid)
Από μέρα σε μέρα περιμένουμε στην Ελλάδα το νέο Suzuki V-Strom 800DE του οποίου οι παραγγελίες ξεκίνησαν.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της έλευσης του νέου Suzuki V-Strom 800DE στη χώρα μας και η ανυπομονησία έχει χτυπήσει «κόκκινο». Η καινούρια μεσαία adventure της Suzuki έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες καθώς είναι πλήρως ανανεωμένη με σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η Suzuki είχε ανακοινώσει ότι η μοτοσικλέτα αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στον Μάρτιο με την τιμή της να έχει οριστεί στις 12.195 ευρώ. Η εταιρεία έχει ανοίξει την πλατφόρμα παραγγελιών της V-Strom και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει προκράτηση για να μπει στη λίστα με εκείνους πουν θα πάρουν στα χέρια τους πρώτοι την V-Strom.

suzuki

Ένα από τα βασικά στοιχεία της νέας V-Strom 800DE είναι ο κινητήρας της. Το μηχανικό σύνολο των 776 κ.εκ. είναι δικύλινδρο σε σειρά και αποδίδει 83 ίππους και 78 Nm ροπής. Η τεχνολογία 270 μοιρών του στροφάλου υπόσχεται ανάλαφρη λειτουργία και δυναμικές επιταχύνσεις με αίσθηση δικύλινδρου V2. Παράλληλα, η Suzuki έχει σχεδιάσει ένα νέο σύστημα Cross Balancer που αυξάνει την ποιότητα λειτουργίας και την αξιοπιστία του κινητήρα.

suzuki

Το σύνολο συνοδεύεται από μια πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών με πολλαπλές επιλογές οδήγησης, σύστημα traction control, επιλογή Gravel στο ρυθμιζόμενο ABS και πολλά ακόμα. Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω διαδρομής 200mm. Στον εξοπλισμό συναντάμε επίσης quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων, σύστημα συνδεσιμότητας με την οθόνη TFT 5 ιντσών και LED φώτα.

Βίντεο του V-Strom 800DE.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!