Εορταστική συνάντηση με χρώμα Muvus

Κώστας Παστρίμας
Εορταστική συνάντηση με χρώμα Muvus
Η ανοδική πορεία της Muvus γιορτάστηκε στην ετήσια συνάντηση των συνεργατών για το 2023.

Η εταιρεία Muvus που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις εταιρείες CFMoto, Royal Enfield, NIU, Polaris, Goulip κ.α. πραγματοποίησε από 02 έως 05 Μαρτίου 2023 το Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών της. Οι συνεργάτες συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Kazarma στην Λίμνη Πλαστήρα και εκεί έγινε ανασκόπηση της μέχρι τώρα πετυχημένης πορείας της.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι μελλοντικές δράσεις της εταιρείας με τους στόχους πλέον υψηλότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Το Συνέδριο κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένο και έβαλε τις βάσεις για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της εταιρείας και το 2023.

muvus

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια που δραστηριοποιείται η Muvus είναι το κομμάτι της ενοικίασης μοτοσικλετών. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει την θυγατρική Hippo Rent η οποία ασχολείται με την ενοικίαση δικύκλων και έχει έδρα το Κουκάκι στην Αθήνα.

muvus

Η Hippo Rent μάλιστα βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης και επέκτασης με αποτέλεσμα να ζητάει νέους συνεργάτες και υπαλλήλους. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ενδιαφέρεται για υπάλληλο εξυπηρέτησης πελατών, ο οποίος θα ασχολείται με την διεκπεραίωση διαδικασιών κράτησης, ενοικίασης και παραλαβής των δίκυκλων, την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών & ενδιαφερομένων, την ηλεκτρονική επικοινωνία με πελάτες (Email, Facebook, Instagram, Messenger), την καταχώριση στοιχείων στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, την έκδοση αποδείξεων και χειρισμός POS.

Για όσους ενδιαφέρονται για τη θέση μπορούν να απευθυνθούν στο email: [email protected].

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!