Μπαίνει στα Rally Raid η Yamaha Racing Hellas

Κώστας Παστρίμας
Μπαίνει στα Rally Raid η Yamaha Racing Hellas
Η Yamaha επεκτείνει τη δράση της στους εγχώριους αγώνες δημιουργώντας μια νέα ομάδα Rally Raid.

Ο πρωταθλητισμός και το ευ αγωνίζεσθε είναι χαραγμένο στο DNA της Yamaha η οποία δεν έχει σταματήσει από την ίδρυσή της να συμμετέχει σε όλο το φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κάθε χρόνο η Yamaha Racing Team στην Ελλάδα οργανώνει ομάδες σε χωμάτινους και ασφάλτινους αγώνες γνωρίζοντας μάλιστα τεράστια επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Για το 2023 η εταιρεία αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά. Για πρώτη φορά η Yamaha Racing Team στη χώρα μας δημιουργεί μια ομάδα αθλητών η οποία θα πάρει μέρος σε αγώνες Rally Raid. Η συγκεκριμένη μορφή αγώνων είναι χωμάτινοι και έχουν τη μορφή αγώνων enduro με απαιτητικές ειδικές διαδρομές. Η μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιήσουν οι αναβάτες της Yamaha είναι η Tenere 700 η οποία έχει αποδείξει την αξία της σε αυτήν τη μορφή των αγώνων.

Yamaha

Οι αναβάτες που επελέγησαν για το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι έμπειροι και ικανοί στο off-road. Ανάμεσά τους συναντάμε τον Θανάση Χούντρα, τον Νίκο Σπανό και τον Δημήτρη Χελιώτη, οι οποίο θα έχουν μαζί τους τον πρώην ποδοσφαιριστή και φανατικό μοτοσικλετιστή Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Yamaha

Στους αγώνες ταχύτητας σε ασφάλτινες πίστες η Yamaha Συνεχίζει να στηρίζει τον Γιάννη Περιστερά στην κατηγορία SSP300 με μια YZF-R3. Επίσης στην κατηγορία SSP300 θα αγωνιστεί το 2023 ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, ενώ στην κατηγορία SSP600 συναντάμε τον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου. Στους αγώνες Motocross η Yamaha Racing Team έχει παρουσία σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες με τις YZ450F, YZ250F και YZ125.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!