Μεθυστική ειδική έκδοση της Indian Chief

Κώστας Παστρίμας
Μεθυστική ειδική έκδοση της Indian Chief
Η Indian δημιούργησε σε συνεργασία με την Jack Daniel's την μοναδική Bobber Dark Horse.

Η συνεργασία της Indian Motorcycles με την γνωστή εταιρεία αλκοολούχων ποτών Jack Daniel's δεν είναι καινούρια. Οι δύο αμερικανικές φίρμες μας έχουν δώσει μερικά πολύ ιδιαίτερα μοντέλα με έντονα στοιχεία της αμερικανικής κουλτούρας.

Για 11η φορά λοιπόν οι δυο πλευρές συνεργάζονται για να παραδώσουν στο κοινό τους ένα μοναδικό μοντέλο. Αυτήν τη φορά η βάση ήταν το Chief Bobber Dark Horse το οποίο «φόρεσε» το καλό του κουστούμι και βγήκε για... ποτό. Το βασικό και πιο χαρακτηριστικό σημείο της Bobber είναι φυσικά ο χρωματισμός ο οποίος είναι μαύρος με λευκές λεπτομέρειες.

Indian Motorcycles

Το βλέμμα δεν μπορεί να μην παρατηρήσει το μεγάλο λογότυπο στο ρεζερβουάρ με τα αρχικά της Jack Daniel's ενώ σε πολλά σημεία της μοτοσικλέτας διακρίνεται το διάσημο No7 Tenessee Whisky, σήμα κατατεθέν της ποτοποιίας. Εκτός από τον σχεδιασμό, η μοτοσικλέτα ξεχωρίζει και από τις νέες ζάντες με λευκό κέντρο και ανακλαστικά της Klock Werks Flared.

Indian Motorcycles

Ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας είναι πλήρης με σύστημα συνδεσιμότητας, TFT οθόνη αφής, LED ενεργητικά φώτα και σύστημα πλοήγησης. Ο κινητήρας είναι ο θηριώδης δικύλινδρος Thunder Stroke 116 ενώ οι αναρτήσεις και τα φρένα δεν έχουν πειραχτεί από την βασική έκδοση της Chief Bobber. Η ιδιαίτερη αυτή Indian θα κατασκευαστεί σε μόλις 177 μονάδες με την τιμή της να φτάνει τις 23.000 ευρώ.

Indian Motorcycles

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!